Miley Cyrus se antrenează pe tocuri Gucci: „Îmi amintesc de Marilyn Monroe‟

Miley Cyrus (31 de ani) știe că silueta subțire cu multă muncă se întreține, prin urmare artista are unele obiceiuri care o ajută să se mențină în formă. Unul dintre ele este purtarea tocurilor Gucci în timpul antrenamentelor fizice!  

image

Cântăreața, care a debutat la o vârstă fragedă pe micile ecrane în rolul Hannei Montana, este conștientă de importanța stării sale fizice în cariera ei. Într-un interviu acordat publicației „W Magazine‟, artista a spus că o sănătate bună este esențială pentru o carieră înfloritoare și, de aceea, are câteva metode care o ajută să ducă un stil de viață curat.

Citește și acest articol: Miley Cyrus îi dă lecții Shakirei de răzbunare în versuri. A lansat „Flowers” cu „săgeți” către fostul soț Liam Hemsworth, chiar de ziua lui 

Miley Cyrus se antrenează pe tocuri Gucci!

„Mantra mea este ca a unui atlet. Exersez pentru a face performanță‟, a spus Miley Cyrus, care a punctat că antrenamentele pe care le face purtând pantofi cu tocuri Gucci o ajută să fie puternică și încrezătoare: „Exersez pe tocuri. Schimbarea pantofilor sport cu pantofii stiletto nu înseamnă doar mai multă putere, ci este și mai motivant. Sala de sport pare foarte dură, dar am tocuri Gucci din fildeș pentru că îmi amintesc de Marilyn Monroe. Mă antrenez cu tocuri, mai ales. Sunt interesată să feminizez spațiul de antrenament, pentru că o mare parte din echipamentele de antrenament sunt urâte‟, a mărturisit ea. 

Este prietenă cu Beyoncé

Purtarea tocurilor în timpul antenamentelor fizice nu este singurul obicei care o ajută pe artistă să fie în formă. Potrivit publicației, renunțarea la alcool are o mare contribuție în stilul ei de viață, la fel și conversațiile sincere cu prietenii ei.

Vezi și acest articol: Miley Cyrus și tatăl ei, Billy Ray, nu își mai vorbesc. S-au șters și de pe Instagram 

Miley Cyrus a dezvăluit în același interviu că una dintre prietenele ei este chiar Beyoncé: „Ne trimitem mesaje text. Cred că este o parte foarte drăguță a relației noastre, pentru că în ultimii ani nu prea am vorbit despre intimitatea mea. Ea este la fel. În relația noastră contează sinceritatea‟, a punctat artista. 

Sursă foto: Instagram @mileycyrus 



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg