Miley Cyrus se antrenează pe tocuri Gucci: „Îmi amintesc de Marilyn Monroe‟

Miley Cyrus (31 de ani) știe că silueta subțire cu multă muncă se întreține, prin urmare artista are unele obiceiuri care o ajută să se mențină în formă. Unul dintre ele este purtarea tocurilor Gucci în timpul antrenamentelor fizice!  

image

Cântăreața, care a debutat la o vârstă fragedă pe micile ecrane în rolul Hannei Montana, este conștientă de importanța stării sale fizice în cariera ei. Într-un interviu acordat publicației „W Magazine‟, artista a spus că o sănătate bună este esențială pentru o carieră înfloritoare și, de aceea, are câteva metode care o ajută să ducă un stil de viață curat.

Citește și acest articol: Miley Cyrus îi dă lecții Shakirei de răzbunare în versuri. A lansat „Flowers” cu „săgeți” către fostul soț Liam Hemsworth, chiar de ziua lui 

Miley Cyrus se antrenează pe tocuri Gucci!

„Mantra mea este ca a unui atlet. Exersez pentru a face performanță‟, a spus Miley Cyrus, care a punctat că antrenamentele pe care le face purtând pantofi cu tocuri Gucci o ajută să fie puternică și încrezătoare: „Exersez pe tocuri. Schimbarea pantofilor sport cu pantofii stiletto nu înseamnă doar mai multă putere, ci este și mai motivant. Sala de sport pare foarte dură, dar am tocuri Gucci din fildeș pentru că îmi amintesc de Marilyn Monroe. Mă antrenez cu tocuri, mai ales. Sunt interesată să feminizez spațiul de antrenament, pentru că o mare parte din echipamentele de antrenament sunt urâte‟, a mărturisit ea. 

Este prietenă cu Beyoncé

Purtarea tocurilor în timpul antenamentelor fizice nu este singurul obicei care o ajută pe artistă să fie în formă. Potrivit publicației, renunțarea la alcool are o mare contribuție în stilul ei de viață, la fel și conversațiile sincere cu prietenii ei.

Vezi și acest articol: Miley Cyrus și tatăl ei, Billy Ray, nu își mai vorbesc. S-au șters și de pe Instagram 

Miley Cyrus a dezvăluit în același interviu că una dintre prietenele ei este chiar Beyoncé: „Ne trimitem mesaje text. Cred că este o parte foarte drăguță a relației noastre, pentru că în ultimii ani nu prea am vorbit despre intimitatea mea. Ea este la fel. În relația noastră contează sinceritatea‟, a punctat artista. 

Sursă foto: Instagram @mileycyrus Recente

Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg