Vedete care nu sunt singure la părinți. Cu cine au copilărit celebritățile?

Suntem familiarizați cu vedetele de la Hollywood, care apar pe micile și marile ecrane, însă trebuie să le cunoaștem și frații sau surorile, care au moștenit, la rândul lor, talentul artistic. Îți facem cunoștință cu rudele de gradul al II-lea ale celebrităților tale preferate! 

image

Julia Roberts, Lady Gaga, Miley Cyrus sau Ariana Grande nu au crescut singure la părinți, ci au avut alături frați sau surori, alături de care și-au petrecut copilăria. 

Julia Roberts

Sora Juliei Roberts, Lisa, s-a născut în anul 1965 și este mai mare cu doi ani decât vedeta din filmul „Pretty Woman”. Deși nu este la fel de cunoscută precum Julia, Lisa este tot actriță, iar talentul l-a moștenit de la părinți, Walter Grady Roberts și Betty Lou, care, din păcate, s-au despărțit când Lisa și Julia erau tinere. După divorț, mama celor două actrițe s-a recăsătorit și a adus-o pe lume pe Nancy Motes, care a ales să își pună capăt zilelor la vârsta de 37 de ani. 

image

Lady Gaga 

Nici Lady Gaga nu a copilărit singură! Ea are o soră, pe nume Natali Germanotta, în vârstă de 32 de ani, care este de profesie designer. Natali a urmat Facultatea de Design „Parsons”, din New York, și ulterior a lucrat pentru desingerul Allison Parris și alături de designerul surorii ei, Brandon Maxwell. Natali deține și propriul ei brand de modă, numit Topo Studio, iar creațiile sale sunt purtate adesea de Lady Gaga. 

Citește și acest articol: Celebrități cu obiceiuri de igienă bizare. Cine se spală pe dinți de trei ori în șapte zile? 

image

Miley Cyrus 

Cântăreața și actrița Miley Cyrus are mai mulți frați și surori - pe Noah Cyrus, Trace Cyrus, Chritopher Cody și Braison Cyrus, însă îți vom povesti câteva lucruri despre Brandi Cryus, născută în anul 1978. Brandi este actriță, DJ, influencer și prezentatoare de podcast, și, la fel ca sora ei celebră, lucrează în industria divertismentului. Brandi este faimoasă pe rețelele de socializare, și doar pe contul ei de Instagram este urmărită de peste 1 milion de fani. Privește cât este de frumoasă! 

image

Vezi și acest articol: Bradley Cooper are grijă în permanență de cea care i-a dat viață. Ce ale celebrități locuiesc cu părinții 

Ariana Grande 

Cântăreața Ariana Grande are un frate pe nume Frankie, în vârstă de 41 de ani, de profesie dansator și actor. El a participat la multe musicaluri de pe Broadway, precum „Rock of Ages” și „Mama Mia!”, însă este pasionat și de filantropie. Este homosexual, iar pe conturile lui de socializare arată cât de mult își iubește jumătatea! 

Sursă foto: Pinterest, Instagram  Recente

mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg