Vedete care nu sunt singure la părinți. Cu cine au copilărit celebritățile?

Suntem familiarizați cu vedetele de la Hollywood, care apar pe micile și marile ecrane, însă trebuie să le cunoaștem și frații sau surorile, care au moștenit, la rândul lor, talentul artistic. Îți facem cunoștință cu rudele de gradul al II-lea ale celebrităților tale preferate! 

image

Julia Roberts, Lady Gaga, Miley Cyrus sau Ariana Grande nu au crescut singure la părinți, ci au avut alături frați sau surori, alături de care și-au petrecut copilăria. 

Julia Roberts

Sora Juliei Roberts, Lisa, s-a născut în anul 1965 și este mai mare cu doi ani decât vedeta din filmul „Pretty Woman”. Deși nu este la fel de cunoscută precum Julia, Lisa este tot actriță, iar talentul l-a moștenit de la părinți, Walter Grady Roberts și Betty Lou, care, din păcate, s-au despărțit când Lisa și Julia erau tinere. După divorț, mama celor două actrițe s-a recăsătorit și a adus-o pe lume pe Nancy Motes, care a ales să își pună capăt zilelor la vârsta de 37 de ani. 

image

Lady Gaga 

Nici Lady Gaga nu a copilărit singură! Ea are o soră, pe nume Natali Germanotta, în vârstă de 32 de ani, care este de profesie designer. Natali a urmat Facultatea de Design „Parsons”, din New York, și ulterior a lucrat pentru desingerul Allison Parris și alături de designerul surorii ei, Brandon Maxwell. Natali deține și propriul ei brand de modă, numit Topo Studio, iar creațiile sale sunt purtate adesea de Lady Gaga. 

Citește și acest articol: Celebrități cu obiceiuri de igienă bizare. Cine se spală pe dinți de trei ori în șapte zile? 

image

Miley Cyrus 

Cântăreața și actrița Miley Cyrus are mai mulți frați și surori - pe Noah Cyrus, Trace Cyrus, Chritopher Cody și Braison Cyrus, însă îți vom povesti câteva lucruri despre Brandi Cryus, născută în anul 1978. Brandi este actriță, DJ, influencer și prezentatoare de podcast, și, la fel ca sora ei celebră, lucrează în industria divertismentului. Brandi este faimoasă pe rețelele de socializare, și doar pe contul ei de Instagram este urmărită de peste 1 milion de fani. Privește cât este de frumoasă! 

image

Vezi și acest articol: Bradley Cooper are grijă în permanență de cea care i-a dat viață. Ce ale celebrități locuiesc cu părinții 

Ariana Grande 

Cântăreața Ariana Grande are un frate pe nume Frankie, în vârstă de 41 de ani, de profesie dansator și actor. El a participat la multe musicaluri de pe Broadway, precum „Rock of Ages” și „Mama Mia!”, însă este pasionat și de filantropie. Este homosexual, iar pe conturile lui de socializare arată cât de mult își iubește jumătatea! 

Sursă foto: Pinterest, Instagram  



Recente

Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg