Vedete care au devenit și mai cunoscute decât părinții lor. Angelina Jolie, un exemplu

Angelina Jolie nu numai că s-a ridicat la nivelul așteptărilor, ci și-a întrecut tatăl și a devenit și mai faimoasă decât el. Iar acesta nu este singurul exemplu... Fă cunoștință cu vedetele care au devenit și mai populare decât cei care le-au dat viață! 

image

Mulți dintre actorii, actrițele și muzicienii pe care îi vedem astăzi pe micile și marile ecrane au „furat‟ meserie de la părinții lor și au reușit să devină și mai cunoscuți decât părinții lor, care deja lucrau în industria artistică. Desigur, au muncit mult pentru asta! 

De exemplu, Gwyneth Paltrow își moștenește mama - pe Blythe Danner, o actriță foarte respectată, care a apărut în filme, precum „Meet the Parents‟ sau „The Lucky One‟. Și surorile Hadid au reușit să își eclipseze părinții, pe Yolanda și Mohamed Hadid, când au devenit cele supermodele apreciate în întreaga lume. De asemenea, atât Angelina Jolie, cât și tatăl ei, Jon Voight, sunt câștigători ai Oscarului, însă celebra actrița a devenit cunoscută în întreaga lume atât pentru acțiunile sale umanitare, cât și pentru relația pe care a avut-o cu fostul soț, Brad Pitt. Și Miley Cyrus a avut de la cine să învețe! Cântăreața s-a lansat alături de tatăl ei, Billy Ray Cyrus, dar cariera artistei s-a dezvoltat mai rapid. Astăzi, Miley și Billy Ray nu își mai vorbesc. 

Citește și: Miley Cyrus și tatăl ei, Billy Ray Cyrus, nu își mai vorbesc. S-au șters și de pe Instagram

Cu un CV impresionant, Michael Douglas este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea actoriei și asta nu ne surprinde, deoarece el a moștenit talentul chiar de la tatăl său, regretatul Kirk Douglas. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Chris Pine, care este, fără îndoială cel mai faimos din familie, deși tatăl lui, Robert Pine, a apărut în pelicule, precum: „The Office, „Magnum P.I.‟ și ‟The Bold and the Beautiful‟. În cele din urmă, Jennifer Aniston a reușit să devină mai populară decât tatăl ei, John Aniston, de când a jucat-o pe Rachel în celebrul serial „Friends‟, la fel cum a făcut și Ben Stiller, care a devenit și mai faimos decât tatăl său, actorul Jerry Stiller. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg