Vedete care au devenit și mai cunoscute decât părinții lor. Angelina Jolie, un exemplu

Angelina Jolie nu numai că s-a ridicat la nivelul așteptărilor, ci și-a întrecut tatăl și a devenit și mai faimoasă decât el. Iar acesta nu este singurul exemplu... Fă cunoștință cu vedetele care au devenit și mai populare decât cei care le-au dat viață! 

image

Mulți dintre actorii, actrițele și muzicienii pe care îi vedem astăzi pe micile și marile ecrane au „furat‟ meserie de la părinții lor și au reușit să devină și mai cunoscuți decât părinții lor, care deja lucrau în industria artistică. Desigur, au muncit mult pentru asta! 

De exemplu, Gwyneth Paltrow își moștenește mama - pe Blythe Danner, o actriță foarte respectată, care a apărut în filme, precum „Meet the Parents‟ sau „The Lucky One‟. Și surorile Hadid au reușit să își eclipseze părinții, pe Yolanda și Mohamed Hadid, când au devenit cele supermodele apreciate în întreaga lume. De asemenea, atât Angelina Jolie, cât și tatăl ei, Jon Voight, sunt câștigători ai Oscarului, însă celebra actrița a devenit cunoscută în întreaga lume atât pentru acțiunile sale umanitare, cât și pentru relația pe care a avut-o cu fostul soț, Brad Pitt. Și Miley Cyrus a avut de la cine să învețe! Cântăreața s-a lansat alături de tatăl ei, Billy Ray Cyrus, dar cariera artistei s-a dezvoltat mai rapid. Astăzi, Miley și Billy Ray nu își mai vorbesc. 

Citește și: Miley Cyrus și tatăl ei, Billy Ray Cyrus, nu își mai vorbesc. S-au șters și de pe Instagram

Cu un CV impresionant, Michael Douglas este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea actoriei și asta nu ne surprinde, deoarece el a moștenit talentul chiar de la tatăl său, regretatul Kirk Douglas. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Chris Pine, care este, fără îndoială cel mai faimos din familie, deși tatăl lui, Robert Pine, a apărut în pelicule, precum: „The Office, „Magnum P.I.‟ și ‟The Bold and the Beautiful‟. În cele din urmă, Jennifer Aniston a reușit să devină mai populară decât tatăl ei, John Aniston, de când a jucat-o pe Rachel în celebrul serial „Friends‟, la fel cum a făcut și Ben Stiller, care a devenit și mai faimos decât tatăl său, actorul Jerry Stiller. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg