Mircea Radu ţine Postul Paştelui de 14 ani: "Totul a pornit de la un caz pe care l-am prezentat la emisiunea Din dragoste"

1 mircea radu 1280x720 jpg jpeg

Te-ai fi gândit vreodată că Mircea Radu este omul care ţin toate cele 40 de zile din asprul post al Paştelui? Ei bine, celebrul prezentator tv are o poveste inedită, care are strânsă legătură cu emisiunea care l-a consacrat, "Din Dragoste". Mircea Radu s-a apucat de postit în urmă cu 14 ani, în urma unui caz prezentat în caravană.

"Ţin post din 2006. Îmi amintesc cum, la ultima deplasare cu caravana Din dragoste, în Italia, pentru că se nimerise tot în postul Paştelui, mâncarea mea de bază era pâine cu roşii uscate şi măsline. O bunătate! Nu mi-este greu să ţin postul deloc. Şi îţi mai zic ceva. Eu, care sunt un mare gurmand şi mâncător de carne, când intru în post nu mă mai tentează nimic. Poţi mânca lângă mine cea mai minunată pastrămioară din lume. Nu mă interesează absolut deloc", spunea Mircea Radu, în urmă cu ceva vreme, potrivit Viva!.

Temişan, mesaj uimitor despre soţul Andreei Bălan, după ce a fost prins drogat?! "Nu suntem perfecţi!"

Cum a ajuns să ţină post Mircea Radu? Un caz pe care l-a prezentat chiar la "Din dragoste', emisiunea a cărui gazdă a fost vreme de mulţi ani, a stat la baza deciziei sale. O bunică a venit la emisiune cu o poveste tristă. Nepotul său suferea de o boală gravă. Pe acel copil, bunica îl ducea frecvent la mănăstire. Într-una din zile, băieţelul i-a promis lui Dumnezeu că dacă îl scapă de boală, el se va duce în fiecare duminicã la Sfânta Liturghie, iar când va fi mare se va face preot. După patru ani de la diagnosticare, când şi-a repetat analizele, copilul numai avea nimic. Mircea Radu a prezentat cazul atunci la Din dragoste', iar locul în care bunica i-a făcut declaraţia nepotului ei  a avut loc la Mănăstirea Bujoreni, din judeţul Vaslui, mai scrie sursa citată.

Cum a reuşit Anda Adam să slăbească 12 kilograme într-un timp record. Vedeta a renunţat la doar două ingrediente

"Pentru că mai era doar o săptămână până să înceapă postul Paştelui, m-am interesat atunci, la mănăstire, ce presupune asta. După ce am aflat, mi-am zis că n-ar fi rău deloc să încerc să-l ţin şi eu. De atunci, îl ţin în fiecare an", spunea Mircea Radu în urmă cu ceva timp.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg