Mirela Reţegan, cea care a înfiinţat Gaşca Zurli, a fost înşelată cu 87.000 de euro. Infractorul s-a dat drept Părintele Necula

1 mirela retegan jpg jpeg

Mirela Reţegan a fost, recent, victima unei înşelăciuni. "Tanti moderatoarea" şi persoana care a pus bazele proiectului de mare succes, Gaşca Zurli, a fost păcălită să ofere o sumă impresionantă de bani unui străin care s-a dat drept părintele Constantin Necula.

Presupusul părinte i-a spus că ar avea cancer la pancreas şi are nevoie de ajutor. Mirela Reţegan a povestit întreaga întâmplare şi trage un semnal de alarmă.

Citeşte şi:  Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"

"Mi-a scris pe Facebook părintele Necula şi mă ruga să-l ajut. Spunea că are cancer la pancreas, că are nevoie de 87.000 de euro urgent. Dacă pe mine, jurnalist cu 20 de ani de experienţă, au reuşit să mă păcălească, nici nu vreau să mă gândesc ce pot să facă în cazul oamenilor simpli. Atunci când e vorba de cineva pe care-l iubeşti, nu mai stai să verifici", a povestit Mirela Retegan potrivit observator.tv.

Una dintre persoanele din anturajul său, căreia i-a povestit întâmplarea, i-a deschis ochii şi a făcut-o să realizeze că ar putea fi vorba de o înşelăciune.

"Abia atunci îl sun pe părintele Necula, pe adevăratul părinte Necula, care-mi spune că de patru ori i s-a furat identitatea şi că acest escroc face bani în felul acesta", a mai spus Mirela Retegan.

Citeşte şi: 

 Reacţia părintelui Constantin Necula

"Am mai trecut prin situaţii în care am putut să combatem exact infracţiuni. De data aceasta pare că sunt mult mai performanţi pentru că se readaptează foarte uşor în ciuda prietenilor mei specializaţi în "hackereală", a spus preotul Constantin Necula, potrivit sursei citate.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg