Mirela Reţegan, cea care a înfiinţat Gaşca Zurli, a fost înşelată cu 87.000 de euro. Infractorul s-a dat drept Părintele Necula

1 mirela retegan jpg jpeg

Mirela Reţegan a fost, recent, victima unei înşelăciuni. "Tanti moderatoarea" şi persoana care a pus bazele proiectului de mare succes, Gaşca Zurli, a fost păcălită să ofere o sumă impresionantă de bani unui străin care s-a dat drept părintele Constantin Necula.

Presupusul părinte i-a spus că ar avea cancer la pancreas şi are nevoie de ajutor. Mirela Reţegan a povestit întreaga întâmplare şi trage un semnal de alarmă.

Citeşte şi:  Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"

"Mi-a scris pe Facebook părintele Necula şi mă ruga să-l ajut. Spunea că are cancer la pancreas, că are nevoie de 87.000 de euro urgent. Dacă pe mine, jurnalist cu 20 de ani de experienţă, au reuşit să mă păcălească, nici nu vreau să mă gândesc ce pot să facă în cazul oamenilor simpli. Atunci când e vorba de cineva pe care-l iubeşti, nu mai stai să verifici", a povestit Mirela Retegan potrivit observator.tv.

Una dintre persoanele din anturajul său, căreia i-a povestit întâmplarea, i-a deschis ochii şi a făcut-o să realizeze că ar putea fi vorba de o înşelăciune.

"Abia atunci îl sun pe părintele Necula, pe adevăratul părinte Necula, care-mi spune că de patru ori i s-a furat identitatea şi că acest escroc face bani în felul acesta", a mai spus Mirela Retegan.

Citeşte şi: 

 Reacţia părintelui Constantin Necula

"Am mai trecut prin situaţii în care am putut să combatem exact infracţiuni. De data aceasta pare că sunt mult mai performanţi pentru că se readaptează foarte uşor în ciuda prietenilor mei specializaţi în "hackereală", a spus preotul Constantin Necula, potrivit sursei citate.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg