Mirela Vaida, primele declaraţii despre al patrulea copil: ”Soţul meu îşi doreşte încă o fetiţă!”

1 mirela vaida gravida jpg jpeg

Mirela Vaida se bucură de o carieră de succes şi are o familie frumoasă, chiar şi numeroasă, însă acest lucru nu o împiedică să se gândească la al patrulea copil.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Libertatea că nu exclude posibilitatea de a avea al patrulea copil, însă peste vreo doi ani, aşa cum îşi doreşte partenerul ei de viaţă.

Andreea Berecleanu, ultimele veşti despre starea de sănătate a lui Chef Hadad. Acesta ar fi suferit un infarct

stanga
dreapta
2 mirela vaida copii jpg jpeg
4 mirela vaida jpg jpeg
4 mirela vaida jpg jpeg
3 mirela2 jpg jpeg
1 mirela vaida2 jpg jpeg

”Toată lumea mă întreabă asta. Exact aşa cum mă întrebau când aveam doi, acum mă întreabă când îl fac pe al patrulea. Soţul meu îşi doreşte mult încă o fetiţă, deja o proiectează în mintea lui ca ea să vină peste vreo doi ani. Mi-a şi calculat mie vârsta: „La 40 de ani, să ai patru copii, uite ce frumos sună totul!”, mi-a spus.

La mine însă, fiecare sarcină s-a cunoscut mai mult decât anterioara, a fost un pic mai dificil de dus, şi nu atât din punct de vedere fizic, cât din punct de vedere emoţional. Nu mai am 20 de ani, am 38 de ani curând. Corpul parcă a răspuns mai greu, parcă mi-a fost mie mai greu, nu mai aveam la fel de multă răbdare, eram şi mai obosită cu acumularea de nopţi nedormite.

Dacă n-aş fi o mamã 100% dedicată aş spune da, pentru că nu am avut probleme la naştere, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, nu am avut probleme în timpul sarcinii, apoi copilul vine şi creşte. Dar eu sunt o mamă care se simte vinovatã şi acum, când petrec timpul răspunzând la acest interviu, pentru că nu stau jos cu copilul meu care se joacă şi râde acum în living. Top trei zodii care se îmbogăţesc în următoarele luni. Capricornii, favoriţii astrelor: vor întoarce banii cu lopata! Mă simt vinovată când nu sunt acasă şi nu îl pot alăpta la ora respectivă sau când plec seara la un eveniment şi nu sunt lângă ei să îi adorm. Când vrei să fii o mamă dedicată 100% e greu să spui că îl vrei pe al patrulea şi creşte singur, cu ceilalţi. Nu e aşa. Copilul are nevoie de tine zi şi noapte. Primul an de viaţă este foarte greu. Eu i-am alăptat pe toţi până la aproape un an, pe fiecare în parte, şi asta înseamnă să te dedici, înseamnă o oboseală acumulată. De aici trebuie să plecăm. Dar da, în plan noi mai avem. Vedem ce se întâmplă peste vreo doi ani şi dacă ne mai hotărâm să îl facem şi pe al patrulea,  noi nu stăm de două ori pe gânduri.”, a declarat ea pentru sursa citată. Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg