Mirela Vaida, vacanţă compromisă din cauza coronavirusului: ”Riscam să intrăm în carantină şi eu, şi soţul meu!”

1 mirela vaida2 jpg jpeg

Mirela Vaida a împlinit 38 de ani şi ar fi trebuit să sărbătorească la Londra, însă vacanţa ei a fost anulată din cauza crizei determinate de coronavirus.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar în ziua în care România a decretat stare de urgenţă. Ar fi trebuit să plece la Londra, unde partenerul ei de viaţă se ocupase de tot, însă au fost nevoiţi să anuleze.

„E clar că este o aniversare atipică şi nu am să o uit vreodată, şi asta pentru că într-adevăr am vrut să marcăm cei 38 de anişori într-un mod inedit, mai ales că nu am decât sâmbăta şi duminica liber. Tocmai de aceea, soţul meu, ştiind că sunt fascinată de musicalurile din Londra, mi-a făcut o surpriză şi a cumpărat bilete la două musicaluri pe care îmi doream de mult să le văd. Am luat unele dintre cele mai bune locuri în sală, să sărbătorim cu şampanie, pentru că acolo poţi face asta în foaierul teatrului sau chiar în sală. Bineînţeles că a făcut toate rezervările, a plătit tot, inclusiv hotelul, unul foarte frumos, din centrul Londrei, a luat bilete la avion de linie, cu o companie britanică, tocmai pentru a nu avea probleme la cursele low cost, în cazul în care se anulează sau întârzie un zbor să nu fim afectaţi.

Mirela Vaida trece prin momente dificile: "Sper să îmi revin. Am spectacol duminică"

Şi după ce ne-am făcut noi toate aceste rezervări, inclusiv la un restaurant în care am mai fost şi unde voiam să petrecem seara după spectacole, ce credeţi că s-a întâmplat? Această epidemie de coronavirus. Am anulat tot. Riscam să ne întoarcem şi să intrăm în carantină şi eu, şi soţul meu. Cum la noi deplasarea nu era deloc urgentă, am anulat tot fără să ne pară rău”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida."

Mirela Vaida, primele declaraţii despre al patrulea copil: ”Soţul meu îşi doreşte încă o fetiţă!” Cum a fost sărbătorită acasă

În weekend, vedeta Antenei 1 a avut parte de surprize pe bandă rulantă. Aşa că s-a bucurat că i-a avut aproape pe oamenii dragi, chiar dacă într-un număr restrâns, având în vedere situaţia actuală din cauza noului coronavirus. „Duminica a fost foarte frumoasă. Am apucat să cumpărăm un tort. Am primit un buchet imens de trandafiri şi baloane cu heliu – bucuria copiilor – şi am serbat noi în casă, cu o friptură la cuptor, o salată, o supă. Am aranjat masa, mi-au cântat copiii „Mulţi ani trăiască, miss mami să traiască”, am mâncat tortul. Bucuria aniversării chiar stă în cercul restrâns de prieteni sau chiar între membrii familiei. Poţi să ai o aniversare fericită între patru pereţi sau patru garduri – de când ne-am mutat la curte. Ne-am bucurat, ne-am uitat la filme, fără să ne machiem, fără să ne îmbrăcăm elegant. Copiii m-au îmbrăţişat de dimineaţă, şi-au pus mânuţele în jurul gâtului meu, mi-au spus că ei mă iubesc pe mine cel mai mult pe lumea asta. Carla mi-a desenat o inimioară cu multe culori şi a scris singură „La mulţi ani, mami!”.  Asta e bucuria să putem fi cu toţi acasă, să trecem de această perioadă grea şi să revenim la viaţa noastră de zi cu zi. Să învăţăm din această experienţă că viaţa trebuie trăită frumos atunci când nu avem probleme şi pericol de epidemii.”, a mai spus ea, potrivit sursei citate. Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg