Prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a postat pe contul său de Facebook o poză în care apare cu capul acoperit, povestit ce i s-a întâmplat şi cum a ales să se refacă. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

„Nu-i coronavirus! E otită… M-a băgat soacră-mea sub tratament băbesc: tuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare şi sare grunjoasă caldă la ureche, sub căciula!! Miros ca un cârnat!”, a scris Mirela Vaida lângă fotografia pe care a postat-o în mediul online.

După o zi de la prima postare, vedeta a revenit cu detalii despre starea sa de sănătate, mai ales că se pregăteşte pentru un concert în weekend. Pe lângă televiziune, Mirela Vaida este şi cântăreaţă, are un band cu care cântă la evenimente private. 

Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută de iubit: ”Nu pot să vă spun motivul!”

"Am rămas cu răguşeala. Eu am şi spectacol, duminică seară, unde trebuie să cânt şi sper să-mi revin, dar la felul în care vorbesc eu şi acasă şi aici nu ştiu dacă, dar oricum, veniţi acolo şi ne descurcăm noi", a mai spus Mirela Vaida.