Motivul pentru care Adrian Grenier a renunțat la viața publică: „Sunt atât de încântat‟

Îți amintești de actorul Adrian Grenier, Vincent Chase din filmul „Entourage‟? La aproape 50 de ani, el a ales să renunțe la aparițiile dese în spațiul public și să își schimbe prioritățile. De ce a făcut-o?  

image

Adrian Grenier (47 de ani) a decis să renunțe la viața publică, după ce în viața lui s-a produs o mare schimbare. El consideră că abia acum este împlinit, așa cum și-a dorit dintotdeauna. 

Adrian Grenier este un tată fericit 

De la apariția în filmul pentru adolescenți „Drive Me Crazy‟, din anii '90, și până la popularitatea pe care a dobândit-o odată cu pelicula de succes, „Entourage‟, Adrian Grenier a parcurs un drum lung în carieră, dar se pare că rolul de tată este cel care i se potrivește cel mai mult.

Spunem asta, pentru că, de când soția lui născut în iunie 2023, el a decis să se concentreze pe creșterea fiului său, Seiko Aurelius. 

Citește și: Copiii lui Gordon Ramsay nu au voie să devină vegetarieni: „Ar fi cel mai mare coșmar al meu”, a spus bucătarul 

Unde locuiește Adrian Grenier acum 

Adrian Grenier s-a retras într-o casă aflată în mijlocul naturii, în Texas, locul unde se simte fericit și împlinit: „Am fost sus mulți ani, două decenii la Hollywood. Am crescut la New York, dar acum duc o viață mai împlinită și întemeiată‟, a spus actorul în timpul unei apariții TV: „Am decis să trăiesc cât mai aproape de natură și să fiu aproape de soția mea. Să am o familie și un copil. Sunt atât de încântat‟, a mărturisit Adrian, care a dezvăluit că acum a descoperit ce înseamnă să iubești necondiționat:

Vezi și: De la un tătic la altul. Ce s-a sfătuit Denzel Washington pe George Clooney în privința copiilor

„Nu știu dacă corpul meu poate să ducă atât de multă dragoste. Cred că este nevoie de mai mult spațu. Este vorba despre atât de multă dragoste încât cred că voi izbucni. Sunt atât de îndrăgostit de acest copil. Este pur și simplu frumos. Și deja sunt atât de mândru de el‟, a spus actorul. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram @adriangrenier Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg