De la un tătic la altul. Ce l-a sfătuit Denzel Washington pe George Clooney în privința copiilor

După ani întregi de burlăcie, actorul din „Gravity” s-a însurat și a făcut gemeni. Care e cel mai bun sfat pe care l-a primit despre creșterea copiilor?

image

A fost unul dintre cei mai înrăiți burlaci de la Hollywood. Mai fusese însurat o dată și nu căuta deloc să ajungă iar la altar. Mai mult, George Clooney – căci despre el e vorba – nu se vedea niciodată în rolul de tătic. „Nu caut să mă însor”, spunea clar și răspicat în 2006. „Lucrurile se pot schimva cândva, dar nu sunt multe șanse să se întâmple asta…”, a completat fostul burlac înverșunat. În plus, nu credea că era biologic făcut pentru a deveni vreodată tată. Ei bine, toate astea s-au schimbat când a întâlnit-o pe Amal Alamuddin, actuala lui soție și mamă a gemenilor lui.

Imediat ce s-a aflat că Amal era însărcinată cu gemenii Alexander și Ella, în 2017, toată lumea a început să le dea sfaturi viitorilor părinți. Denzel Washington este tată de patru copii, care nu se sfiește să ofere oricui dorește sfaturi de parenting. Ce i-a spus lui George Clooney legat de copii?

„Dormi acum!”, i-a spus Denzel viitorului tătic. „N-o să mai poți dormi când vin copiii pe lume”, a explicat actorul de la Hollywood în Entertainment Tonight. „Sfatul acesta e mai mult pentru soția lui George decât pentru el…”, a adăugat Washington, care este și el părintele unor gemeni și știa exact despre ce vorbea.

„Ea este un atlet olimpic!”, și-a lăudat Clooney soția când au venit pe lume copiii lor. „Se descurcă de minune!”, a adăugat câștigătorul Oscarului. Amal Clooney este, de asemenea, mătușa unor gemeni, sora ei având și ea doi copii născuți deodată, și știa ce presupune acest lucru.

Însă n-a fost nici ea o mare doritoare de copii, maternitatea n-a încântat-o niciodată prea mult, după cum recunoștea chiar ea în Vogue. Și în cazul lui Amal, totul s-a schimbat când și-a întâlnit jumătatea. Avocatul de mare succes a devenit soție și mamă de gemeni fără să clipească și este extrem de încântată de rolurile pe care le joacă în prezent.

Familia Clooney este foarte discretă, nu vedem niciodată fotografii cu gemenii Alexander și Ella prin tabloidele din străinătate, deoarece părinții lor încearcă să-i protejeze de expunerea publică cât pot de mult. Ceea ce știm, însă, e că cei patru membrii ai familiei sunt extrem de fericiți împreună.

Au case în Italia, Franța și Statele Unite și un trai lipsit de griji. În ceea ce îi privește pe micuți, tatăl lor de-abia dacă oferă câte o informație despre ei jurnaliștilor: „Sunt niște personalități complet diferite! Sunt amuzanți și deștepți!”, nu s-a putut abține actorul în 2019.

Foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg