Copiii lui Gordon Ramsay nu au voie să devină vegetarieni: „Ar fi cel mai mare coșmar al meu‟

Are șase copii și nu este un tată permisiv! Ne referim la celebrul bucătar, Gordon Ramsay, care le-a impus copiilor săi reguli stricte și le controlează inclusiv preferințele alimentare! 

image

Gordon Ramsay (57 de ani) a devenit pentru prima oară tată în anul 1998, când soția lui, Tana, a născut-o pe Megan, astăzi în vârstă de 25 de ani. De atunci, au venit pe lume gemenii Holly Anna și Jack Scott (23 de ani), Tilly (22 de ani), Oscar (4 ani) și Jesse James, născut în urmă cu câteva săptămâni. 

Având o familie numeroasă, celebrul bucătar se poate considera un tată norocos, ceea ce și el recunoaște, deoarece, potrivit „People‟, „cel mai mult îi place să petreacă timp cu copiii lui‟. Cu toate acestea, dragostea pe care le-o poartă este atât de mare încât dorește să dețină control total asupra copiilor săi, motiv pentru care le-a impus acestora reguli stricte. Desigur, nu și lui Jesse James, de doar câteva săptămâni! 

Spre exemplu, copiii lui Gordon Ramsay nu au voie să își schimbe obiceiurile alimentare, cum ar fi să devină vegetarieni. Bucătarul este atât de pasionat de gătit încât dorește să le insufle copiilor gustul său rafinat. El a spus odată: „Cel mai mare coșmar al meu ar fi dacă copiii mei ar veni vreodată la mine și mi-ar spune: Tată, sunt vegetarian!‟ 

Citește și: Cine este cel mai bun bucătar din lume. Indiciu: și-a trimis mâncarea în spațiu 

Strict este și în ceea ce privește averea lui în valoare de 220 de milioane de dolari. Asta pentru că Gordon Ramsay și-a propus să nu le lase lor averea pe care a agonisit-o, de-a lungul vieții, ci să își doneze banii organizațiilor caritabile pe care le sprijină, scrie „Bright Side‟: „Nu o privesc ca pe o răutate. Singurul lucru cu care am fost de acord este ca Tana (soția lui Gordon Ramsay) să primească un depozit de 25% pentru un apartament, dar nu pentru întregul apartament‟, a povestit bucătarul, care nu dorește să le ofere copiilor săi un loc de muncă, deoarece este de părere că trebuie să-l obțină singuri. 

Totuși, Gordon Ramsay este mai indulgent în ceea ce privește educația copiilor. El nu pune presiune pe ei să obțină note mari la școală, ci își dorește să își găsească pasiunea și să o urmeze: „Eu nu m-am descurcat bine la școală, dar m-am priceput la gătit. Așa că sunt recunoscător pentru felul în care am crescut‟, a remarcat el.  

Sursă foto: Instagram@TanaRamsay, Pinterest



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg