De ce n-a mers Kim Kardashian niciodată la psiholog

A trecut prin multe momente dificile în viață, însă n-a apelat niciodată la serviciile unui psiholog care s-o ghideze în deciziile ei. Se teme de vreo introspecție mai dureroasă?

image

Domină rețelele sociale cu postările ei bine alese, și-a dezvoltat o afacere prosperă, care a transformat-o într-o miliardară, și are o familie numeroasă, formată din patru copii care o împlinesc pe deplin, dar îi și cauzează provocări nemaiîntâlnite până acum. Kim Kardashian are o viață plină, din care n-au lipsit dezamăgirile în amor și disputele cu propria familie. Cum le-a făcut față de-a lungul anilor?

Faimosul mogul și-a serbat ziua de naștere cu cei mai apropiați prieteni pe care-i are, inclusiv cu un grup special pe care-l numește „lifers”, cumva cei care o mențin în viață, dacă ne e permisă o mică exagerare. Kim a împlinit 43 de ani și a sărbătorit în Santa Monica, în fața camerelor de filmat, cum altfel?!

Într-un episod din reality show-ul ei și al familiei ei, „The Kardashians”, Kim a ținut să precizeze că prietenii ei apropiați reprezintă motivul pentru care ea este încă în viață. N-a fost, totuși, niciodată în ipostaza în care moartea în sufla în ceafă celebrei brunete, însă înțelegem cu toții cât poate cântări sprijinul prietenilor atunci când aveam nevoie de el, nu?

Kim Kardashian  sursa foto   Instagram jpg

„În seara aceasta, vreau să petrec cu fetele mele și cred că simțim cu toții această nevoie din când în când. Săptămâna asta a fost, pentru mine, un haos total. Dar, sincer vă spun, eu nici n-aș mai exista dacă nu i-aș fi avut lângă mine pe cei mai buni prieteni ai mei”, a explicat vedeta.

„Probabil acesta este și motivul pentru care nu am ajuns niciodată la psiholog – pentru că am cei mai buni prieteni din lume, care mă sprijină în tot ce fac și ei înseamnă totul pentru mine”, a adăugat Kim Kardashian în discursul său din fața camerei de filmat.

image

„Camera nu știe cine sunt toți acești «lifers»”, a continuat Kim în episodul de reality show difuzat recent în SUA. Cele șase femei care erau în acel moment alături de faimoasa brunetă sunt Allison Statter, Zoe Winkler, Simone Harouche, Lindsay May, Sarah Meyer Michaelson și Ashley Kraines, niște persoane care nu sunt mai deloc incluse în emisiunea lui Kim.

„Acestea sunt prietenele mele cele mai apropiate!”, le-a făcut Kim cunoscute în fața lumii întregi. „Spun tot timpul că am dat lovitura în departamentul peieteni. Simplul fapt că-mi petrec ziua de naștere cu toate aceste femei care mă inspiră și mă motivează e atât de special pentru mine!”, a conchis Kardashian.

foto - Instagram



Recente

Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
Becoming Karl Lagefeld   Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png
Click! Pentru Femei jpeg
femeie seducătoare  foto   Shutterstock jpg
Dolly Parton si Beyonce jpg
Christina Applegate jpeg