De ce n-a mers Kim Kardashian niciodată la psiholog

A trecut prin multe momente dificile în viață, însă n-a apelat niciodată la serviciile unui psiholog care s-o ghideze în deciziile ei. Se teme de vreo introspecție mai dureroasă?

image

Domină rețelele sociale cu postările ei bine alese, și-a dezvoltat o afacere prosperă, care a transformat-o într-o miliardară, și are o familie numeroasă, formată din patru copii care o împlinesc pe deplin, dar îi și cauzează provocări nemaiîntâlnite până acum. Kim Kardashian are o viață plină, din care n-au lipsit dezamăgirile în amor și disputele cu propria familie. Cum le-a făcut față de-a lungul anilor?

Faimosul mogul și-a serbat ziua de naștere cu cei mai apropiați prieteni pe care-i are, inclusiv cu un grup special pe care-l numește „lifers”, cumva cei care o mențin în viață, dacă ne e permisă o mică exagerare. Kim a împlinit 43 de ani și a sărbătorit în Santa Monica, în fața camerelor de filmat, cum altfel?!

Într-un episod din reality show-ul ei și al familiei ei, „The Kardashians”, Kim a ținut să precizeze că prietenii ei apropiați reprezintă motivul pentru care ea este încă în viață. N-a fost, totuși, niciodată în ipostaza în care moartea în sufla în ceafă celebrei brunete, însă înțelegem cu toții cât poate cântări sprijinul prietenilor atunci când aveam nevoie de el, nu?

Kim Kardashian sursa foto  Instagram jpg

„În seara aceasta, vreau să petrec cu fetele mele și cred că simțim cu toții această nevoie din când în când. Săptămâna asta a fost, pentru mine, un haos total. Dar, sincer vă spun, eu nici n-aș mai exista dacă nu i-aș fi avut lângă mine pe cei mai buni prieteni ai mei”, a explicat vedeta.

„Probabil acesta este și motivul pentru care nu am ajuns niciodată la psiholog – pentru că am cei mai buni prieteni din lume, care mă sprijină în tot ce fac și ei înseamnă totul pentru mine”, a adăugat Kim Kardashian în discursul său din fața camerei de filmat.

image

„Camera nu știe cine sunt toți acești «lifers»”, a continuat Kim în episodul de reality show difuzat recent în SUA. Cele șase femei care erau în acel moment alături de faimoasa brunetă sunt Allison Statter, Zoe Winkler, Simone Harouche, Lindsay May, Sarah Meyer Michaelson și Ashley Kraines, niște persoane care nu sunt mai deloc incluse în emisiunea lui Kim.

„Acestea sunt prietenele mele cele mai apropiate!”, le-a făcut Kim cunoscute în fața lumii întregi. „Spun tot timpul că am dat lovitura în departamentul peieteni. Simplul fapt că-mi petrec ziua de naștere cu toate aceste femei care mă inspiră și mă motivează e atât de special pentru mine!”, a conchis Kardashian.

foto - InstagramRecente

Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg