Naomi Campbell este o mamă dedicată: „Urăsc să plec de acasă‟

Naomi Campbell (54 de ani) a reușit să-și îndeplinească visul de a deveni mamă, iar acum se dedică întru totul familiei sale. Vedeta a dezvăluit recent că nu poate sta mai mult de 48 de ore fără copiii ei! 

image

De-a lungul timpului, Naomi Campbell și-a exprimat dorința de a deveni mamă în numeroase interviuri și apariții publice, iar la vârsta de 50 de ani, fostul supermodel britanic a reușit să-și îndeplinească dorința! În anul 2021, Naomi a apelat la o mamă surogat și a adus pe lume primul ei copil - o fetiță. Trei ani mai târziu, tot prin intermediul aceleiași proceduri, Naomi devenea și mamă de băiat. 

Citește și acest articol: Naomi Campbell: „Gătesc, fac curat și îmi spăl singură hainele‟

Naomi Campbell este dependentă de copiii ei

Cândva, Naomi Campbell avea o activitate profesională intensă, dar acum fostul supermodel se dedică întru totul familiei sale. Într-un interviu în cadrul căruia a vorbit despre maternitate, vedeta a spus că nu vrea un tată pentru copiii ei, iar una dintre dorințele sale este ca fiica și băiatul ei să o urmeze în carieră: 

„Iubesc Londra și vreau să fie educați aici (copiii). Mi-a plăcut să merg la școală în Londra și mi-aș dori să-mi calce pe urme. Sper să locuim aici mereu. Îmi place sistemul de învățământ englezesc. Nu îmi place versiunea americană a sistemului de învățământ englez‟, a spus ea. 

Vezi și acest articol: Naomi Campbell, răsfățată cu bunuri valoroase de oligarhul rus, Vladislav Doronin. De ce au ajuns cei doi la cuțite? 

„Simt că îmi retrăiesc copilăria‟

De asemenea, Naomi Campbell a declarat că încearcă să călătorească cât mai puțin în scop profesional, deoarece nu poate să stea mult timp departe de micuții ei:

„Să fii mamă este atât de distractiv și spontan. Pur și simplu nu știi ce se va întâmpla. Simt că îmi retrăiesc copilăria. Pur și simplu, am ajuns să urăsc să plec de acasă. În aceste zile, când călătoresc, încerc să nu stau departe de ei mai mult de 48 de ore, deoarece mă perturbă. Dacă nu pot să fac acest lucru, atunci copiii trebuie să vină cu mine‟, a mai dezvăluit vedeta. 

 Sursă foto: Instagram @naomicampbell  



Recente

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg