Naomi Campbell este o mamă dedicată: „Urăsc să plec de acasă‟

Naomi Campbell (54 de ani) a reușit să-și îndeplinească visul de a deveni mamă, iar acum se dedică întru totul familiei sale. Vedeta a dezvăluit recent că nu poate sta mai mult de 48 de ore fără copiii ei! 

image

De-a lungul timpului, Naomi Campbell și-a exprimat dorința de a deveni mamă în numeroase interviuri și apariții publice, iar la vârsta de 50 de ani, fostul supermodel britanic a reușit să-și îndeplinească dorința! În anul 2021, Naomi a apelat la o mamă surogat și a adus pe lume primul ei copil - o fetiță. Trei ani mai târziu, tot prin intermediul aceleiași proceduri, Naomi devenea și mamă de băiat. 

Citește și acest articol: Naomi Campbell: „Gătesc, fac curat și îmi spăl singură hainele‟

Naomi Campbell este dependentă de copiii ei

Cândva, Naomi Campbell avea o activitate profesională intensă, dar acum fostul supermodel se dedică întru totul familiei sale. Într-un interviu în cadrul căruia a vorbit despre maternitate, vedeta a spus că nu vrea un tată pentru copiii ei, iar una dintre dorințele sale este ca fiica și băiatul ei să o urmeze în carieră: 

„Iubesc Londra și vreau să fie educați aici (copiii). Mi-a plăcut să merg la școală în Londra și mi-aș dori să-mi calce pe urme. Sper să locuim aici mereu. Îmi place sistemul de învățământ englezesc. Nu îmi place versiunea americană a sistemului de învățământ englez‟, a spus ea. 

Vezi și acest articol: Naomi Campbell, răsfățată cu bunuri valoroase de oligarhul rus, Vladislav Doronin. De ce au ajuns cei doi la cuțite? 

„Simt că îmi retrăiesc copilăria‟

De asemenea, Naomi Campbell a declarat că încearcă să călătorească cât mai puțin în scop profesional, deoarece nu poate să stea mult timp departe de micuții ei:

„Să fii mamă este atât de distractiv și spontan. Pur și simplu nu știi ce se va întâmpla. Simt că îmi retrăiesc copilăria. Pur și simplu, am ajuns să urăsc să plec de acasă. În aceste zile, când călătoresc, încerc să nu stau departe de ei mai mult de 48 de ore, deoarece mă perturbă. Dacă nu pot să fac acest lucru, atunci copiii trebuie să vină cu mine‟, a mai dezvăluit vedeta. 

 Sursă foto: Instagram @naomicampbell  Recente

nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png
Click! Pentru Femei jpeg
femeie seducătoare foto  Shutterstock jpg
Dolly Parton si Beyonce jpg
Christina Applegate jpeg
Sofia Vergara, Griselda Blanco jpg
Kevin Costner foto  Shutterstock jpg
Rupert Murdoch cu soția lui foto  News Corp jpg
alcool la bordul avionului jpg
Miley Cyrus jpg
cruce Shutterstock jpg
Adele jpg