Naomi Campbell: „Gătesc, fac curat și-mi spăl singură hainele”

Înainte ca Bella Hadid sau Kendall Jenner să ne atragă atenția de pe podium, a existat Naomi Campbell. Cu o îndrăzneală nemaivăzută până atunci și un trup zvelt ca de gazelă, topmodelul anilor ’90 domina industria modei. Și, la 52 de ani, continuă să facă același lucru...

image

Trecută bine de prima tinerețe, Naomi n-are de gând să se retragă din lumina reflectoarelor, unde continuă să se bucure de același succes ca-n apogeul carierei sale. Secretul ei? Antrenamentele stricte, o dietă care să nu-i pună în pericol silueta, dar și o gândire care să nu o limiteze niciodată.

În august 2022, Campbell a oferit un interviu pentru revista Elle, în care a dovedit cu prisosință că este o femeie stăpână pe viața ei: „Nu lăsa niciodată pe nimeni să schimbe modul în care simți tu lucrurile. Când ai o senzație că trebuie să faci ceva anume, ascultă-ți instinctul și fă exact ce-ți spune acesta. Nu-ți pune întrebări, nu te îndoi de tine!”.

De-a lungul carierei sale de peste 30 de ani din modeling, Naomi a preferat să-și păstreze discreția cu privire la viața ei privată, lăsând să fie cunoscute puține detalii despre cum este ea în culise, în viața de zi cu zi. Un amănunt esențial este cel legat de maternitate. Topmodelul britanic a devenit mamă în 2021, cu ajutorul unei mame surogat, după care a pozat împreună cu fiica ei pe coperta revistei Vogue.   

Dar cum e Naomi Campbell acasă, unde publicul și presa nu au acces?

La cât de prețioasă pare, n-am fi zis că locul ei preferat din casă este bucătăria. Ne-o închipuiam pe frumoasa negresă dând ordine menajerelor, bonelor și bucătarilor care-i stau la dispoziție 24 de ore din 24. Și câteodată probabil că exact așa este. Însă, alte dăți, vedeta pare cât se poate de modestă și cu picioarele ei frumoase pe pământ...

Într-o discuție cu designerul Marc Jacobs, din aprilie 2021, pentru revista Interview, Naomi a recunoscut că-i place să petreacă timpul în bucătărie pentru că acela este locul „în care dau ordine tuturor”. Cum spuneam – „prețioasă”! Totuși, ea insistă că nu e genul care să stea cu brațele încrucișate și să nu facă nimic prin casă. Cel puțin n-a fost așa în pandemie, în perioada de carantină, când și-a pregătit singură mâncarea.

„Gătesc, fac curat și-mi spăl singură hainele. Nu există ceva ce nu pot face singură. Așa am fost eu crescută de bunica mea și de mama”, susține Campbell. „Carantina COVID-19 mi-a amintit de felul în care am fost crescută, de lucrurile care mi-au fost inoculate în copilărie”, a continuat topmodelul.

În ceea ce privește meniul preferat de diva podiumului, acesta este fără gluten și fără lactate, lucru care nu-i convine adesea. Într-o postare din 2019, Naomi s-a plâns pe canalul ei de YouTube, „Being Naomi”, despre alimentația ei strictă: „Ce naiba mai mănânc eu acum!? Toată mâncarea care-mi place a dispărut și eu sunt foarte tristă din cauza asta...”, s-a plâns Campbell.

Foto - ShutterstockRecente

înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg