Naomi Campbell: „Gătesc, fac curat și-mi spăl singură hainele”

Înainte ca Bella Hadid sau Kendall Jenner să ne atragă atenția de pe podium, a existat Naomi Campbell. Cu o îndrăzneală nemaivăzută până atunci și un trup zvelt ca de gazelă, topmodelul anilor ’90 domina industria modei. Și, la 52 de ani, continuă să facă același lucru...

image

Trecută bine de prima tinerețe, Naomi n-are de gând să se retragă din lumina reflectoarelor, unde continuă să se bucure de același succes ca-n apogeul carierei sale. Secretul ei? Antrenamentele stricte, o dietă care să nu-i pună în pericol silueta, dar și o gândire care să nu o limiteze niciodată.

În august 2022, Campbell a oferit un interviu pentru revista Elle, în care a dovedit cu prisosință că este o femeie stăpână pe viața ei: „Nu lăsa niciodată pe nimeni să schimbe modul în care simți tu lucrurile. Când ai o senzație că trebuie să faci ceva anume, ascultă-ți instinctul și fă exact ce-ți spune acesta. Nu-ți pune întrebări, nu te îndoi de tine!”.

De-a lungul carierei sale de peste 30 de ani din modeling, Naomi a preferat să-și păstreze discreția cu privire la viața ei privată, lăsând să fie cunoscute puține detalii despre cum este ea în culise, în viața de zi cu zi. Un amănunt esențial este cel legat de maternitate. Topmodelul britanic a devenit mamă în 2021, cu ajutorul unei mame surogat, după care a pozat împreună cu fiica ei pe coperta revistei Vogue.   

Dar cum e Naomi Campbell acasă, unde publicul și presa nu au acces?

La cât de prețioasă pare, n-am fi zis că locul ei preferat din casă este bucătăria. Ne-o închipuiam pe frumoasa negresă dând ordine menajerelor, bonelor și bucătarilor care-i stau la dispoziție 24 de ore din 24. Și câteodată probabil că exact așa este. Însă, alte dăți, vedeta pare cât se poate de modestă și cu picioarele ei frumoase pe pământ...

Într-o discuție cu designerul Marc Jacobs, din aprilie 2021, pentru revista Interview, Naomi a recunoscut că-i place să petreacă timpul în bucătărie pentru că acela este locul „în care dau ordine tuturor”. Cum spuneam – „prețioasă”! Totuși, ea insistă că nu e genul care să stea cu brațele încrucișate și să nu facă nimic prin casă. Cel puțin n-a fost așa în pandemie, în perioada de carantină, când și-a pregătit singură mâncarea.

„Gătesc, fac curat și-mi spăl singură hainele. Nu există ceva ce nu pot face singură. Așa am fost eu crescută de bunica mea și de mama”, susține Campbell. „Carantina COVID-19 mi-a amintit de felul în care am fost crescută, de lucrurile care mi-au fost inoculate în copilărie”, a continuat topmodelul.

În ceea ce privește meniul preferat de diva podiumului, acesta este fără gluten și fără lactate, lucru care nu-i convine adesea. Într-o postare din 2019, Naomi s-a plâns pe canalul ei de YouTube, „Being Naomi”, despre alimentația ei strictă: „Ce naiba mai mănânc eu acum!? Toată mâncarea care-mi place a dispărut și eu sunt foarte tristă din cauza asta...”, s-a plâns Campbell.

Foto - Shutterstock



Recente

Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg