Nepoata Juliei Roberts: „Din cauza familiei am pierdut multe locuri de muncă‟

În timp ce multe tinere și-ar dori să aibă o familie celebră, Emma Roberts, nepoata celebrei actrițe Julia Roberts și fiica actorului Eric Roberts, este de părere că notorietatea celor doi i-ar fi pus piedici în carieră. Iată ce a avut de spus tânăra actriță! 

image

Carierei Emmei Roberts (33 de ani) a început la o vârstă fragedă, odată cu apariția în filmul „Blow‟. De atunci, Emma a adăugat în CV-ul său numeroase filme notabile și proiecte de televiziune, precum filmul „Aquamarine‟ și serialul TV „American Horror Story‟. 

Citește și acest articol: Cum e s-o săruți pe Kim Kardashian? Emma Roberts: „Ne refăceau machiajul după fiecare dublă‟

Emma Roberts: „Părerile nu au fost tocmai bune despre familia mea‟

Putem spune că pasiunea și talentul actoricesc le-a moștenit de la familia sa, însă notorietatea tatălui și cea a mătușii sale i-ar fi provocat și probleme în carieră, după cum a dezvăluit vedeta. Într-un interviu, Emma Roberts a povestit ce i s-a întâmplat, de-a lungul carierei: 

„Am pierdut mai multe locuri de muncă decât am câștigat. Oamenii au diverse opinii și, uneori, poate că părerile nu au fost tocmai bune despre familia mea. Niciodată nu am obținut un loc de muncă datorită familiei mele. Cu siguranță, am pierdut câteva din cauza asta. Oamenii văd doar câștigurile tale, observă doar când ești pe afișul unui film. Ei nu văd și că ești respinsă pe parcurs. De aceea, am acceptat că am dat audiții pentru multe roluri pe care, însă, nu le-am obținut‟, a spus actrița.

Vezi și acest articol: Julia Roberts nu e, de fapt, o Roberts! Supriza din testul ei ADN! 

Emma Roberts, viață personală tumultoasă 

Pe lângă cariera profesională, viața personală a Emmei Roberts a fost, de-a lungul anilor, una tumultoasă. Vedeta a atras atenția presei prin relațiile sale, respectiv cu relația pe care a avut-o cu actorul Evan Peters, cu care a fost și logodită. De asemenea, Emma Roberts a avut o relație cu actorul Garrett Hedlung, cu care are și un fiu, pe nume Rhodes, în vârstă de 4 ani. În prezent, Emma Roberta se iubește de doi ani de zile cu actorul Cody John. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg