Nepoata Juliei Roberts: „Din cauza familiei am pierdut multe locuri de muncă‟

În timp ce multe tinere și-ar dori să aibă o familie celebră, Emma Roberts, nepoata celebrei actrițe Julia Roberts și fiica actorului Eric Roberts, este de părere că notorietatea celor doi i-ar fi pus piedici în carieră. Iată ce a avut de spus tânăra actriță! 

image

Carierei Emmei Roberts (33 de ani) a început la o vârstă fragedă, odată cu apariția în filmul „Blow‟. De atunci, Emma a adăugat în CV-ul său numeroase filme notabile și proiecte de televiziune, precum filmul „Aquamarine‟ și serialul TV „American Horror Story‟. 

Citește și acest articol: Cum e s-o săruți pe Kim Kardashian? Emma Roberts: „Ne refăceau machiajul după fiecare dublă‟

Emma Roberts: „Părerile nu au fost tocmai bune despre familia mea‟

Putem spune că pasiunea și talentul actoricesc le-a moștenit de la familia sa, însă notorietatea tatălui și cea a mătușii sale i-ar fi provocat și probleme în carieră, după cum a dezvăluit vedeta. Într-un interviu, Emma Roberts a povestit ce i s-a întâmplat, de-a lungul carierei: 

„Am pierdut mai multe locuri de muncă decât am câștigat. Oamenii au diverse opinii și, uneori, poate că părerile nu au fost tocmai bune despre familia mea. Niciodată nu am obținut un loc de muncă datorită familiei mele. Cu siguranță, am pierdut câteva din cauza asta. Oamenii văd doar câștigurile tale, observă doar când ești pe afișul unui film. Ei nu văd și că ești respinsă pe parcurs. De aceea, am acceptat că am dat audiții pentru multe roluri pe care, însă, nu le-am obținut‟, a spus actrița.

Vezi și acest articol: Julia Roberts nu e, de fapt, o Roberts! Supriza din testul ei ADN! 

Emma Roberts, viață personală tumultoasă 

Pe lângă cariera profesională, viața personală a Emmei Roberts a fost, de-a lungul anilor, una tumultoasă. Vedeta a atras atenția presei prin relațiile sale, respectiv cu relația pe care a avut-o cu actorul Evan Peters, cu care a fost și logodită. De asemenea, Emma Roberts a avut o relație cu actorul Garrett Hedlung, cu care are și un fiu, pe nume Rhodes, în vârstă de 4 ani. În prezent, Emma Roberta se iubește de doi ani de zile cu actorul Cody John. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
Oprah Winfrey  jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg
Ecran Stradal 960x576x2 mp4 thumbnail png
Horoscopul calatoriilor 2024  Sursa foto shutterstock 1941596062 jpg
camasa jpg
Chris Martin si Gwyneth Paltrow jpeg
SSS05834 mod jpg
Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg