Nicolas Cage are planuri de pensionare. Când se va retrage de la Hollywood?

Îndrăgitul actor, Nicolas Cage, a dezvăluit că, în curând, s-ar putea retrage de la Hollywood și plănuiește să își la revedere de la fani cu un proiect special. Când va spune Nicolas Cage adio actoriei? 

image

În cele patru decenii de carieră, Nicolas Cage, care va împlini luna viitoare 60 de ani, a jucat în peste 115 filme, precum: „Dispari în 60 de secunde‟, „Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului‟,„Traficantul de arme‟, „Comoara Națională‟, „Furtuna de zăpadă‟ și „Jaf contra cronometru‟.

Dar, pentru că se apropie cu pași repezi de vârsta de 60 de ani, celebrul star a dezvăluit recent că plănuiește să se retragă de la Hollywood și totodată definitiv din industria actoriei. 

Citește și: Nicolas Cage, la un pas de tragedie. Cum era să își piardă viața pe platourile de filmare 

Nicolas Cage: „Simt că am spus ceea ce am avut de spus despre cinema‟ 

În interviul acordat publicației „Vanity Fair‟, actorul nu a dezvăluit o dată exactă a retragerii sale, însă ceea ce știe concret este că simte că va mai juca în cel mult trei sau patru filme: „Poate că o să mai am trei sau patru filme. Simt că am spus ceea ce am avut de spus despre cinema. Cred că am dus interpretarea filmului cât de departe am putut‟, a mărturisit el. 

De asemenea, Nicolas Cage a dezvăluit că plănuiește să se retragă cu un proiect special: „Vreau să îmi iau la revedere cu o notă înaltă‟, a declarat actorul câștigător al premiului Oscar.

Citește și: Pe ce și-a cheltuit Nicolas Cage banii: o bucată de meteorit, o casă bântuită și șerpi periculoși 

Actorul a mai spus că ar mai putea fi în formă doar 15 ani de acum înainte, așa că își dorește ca acești ani să fie de calitate: „Vreau să devin mai sever și mai strict în procesul de selecție. Vreau să privesc înainte și să văd ce urmează.‟ „M-am gândit: Ok, tatăl meu a murit la 75 de ani, eu voi împlini acum 60 de ani. Dar sunt norocos, sper să am 15 ani buni și, sper, să îi depășesc. Vreau să petrec timp cu familia mea.‟ 

 Sursă foto: Instagram@Nicolascage  Recente

Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg