Nicolas Cage, despre prima lui amintire: „Vedeam fețe în pântecul mamei”

Știam cu toții că e un actor și om special, însă nu într-atât încât să rețină informații de când nici măcar nu era născut!

Nicolas Cage jpg

Prima amintire a marelui actor este de când se afla în pântecul mamei sale. Vedeta de 59 de ani de la Hollywood pretinde că poate rememora momentul în care vedea „fețe în întuneric” pe când se afla în uterul mamei sale. Nicolas Cage a fost întrebat despre prima amintire din viața lui, în timpul emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”, și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a oferit răspunsul surprinzător.

„Lasă-mă să mă gândesc puțin…”, a început actorul să răspundă. „Auzi, știu că ceea ce-o să-ți spun o să pară ciudat rău și nici măcar nu sunt sigur 100% că așa e, dar câteodată mă gândesc că-mi pot aminti lucruri încă de când eram în pântecul mamei și am senzația că vedeam fețe atunci sau ceva de genul acesta…”, a continuat Cage să uimească pe toată lumea.

„Știu că pare destul de abstract totul, dar cumva, nu știu cum, îmi dă senzația că s-a întâmplat așa ceva”, a adăugat Nicolas Cage. Pe de altă parte, tot vedeta de la Hollywood a recunoscut că amintirea lui e posibil să fi fost declanșată de „vibrațiile vocale” ale mamei sale.

„Acum, când nu mai sunt în uterul mamei, încep să presupun că e posibil să fi fost vorba despre vibrațiile vocale care rezonau cu mine la acea vreme. Până la urmă, e o amintire foarte veche. Nici măcar nu știu ce să zic… Nici măcar nu-mi amintesc foarte clar că am fost vreodată în uterul mamei, dar parcă, de undeva, am amintirea asta, nu știu cum să explic mai bine…”, a dezvăluit superstarul din Cetatea Filmului.

Mama actorului a fost dansatoarea Joy Vogelsang, care a murit la vârsta de 85 de ani, în mai 2021. Tatăl vedetei, August Coppola, care a fost un producător executiv la Hollywood, a trecut în neființă în 2009.

Nicolas a fost, de asemenea, întrebat dacă crede cumva în viața de după moarte, iar răspunsul lui a fost la fel de complex ca cel anterior. Câștigătorul Oscarului și-al unui premiu Globul de Aur a ținut să precizeze că „scânteia” lui va continua să strălucească chiar și după ce el va dispărea de pe acest pământ.

„Ooo, uau! Nimeni nu știe cu adevărat, nici eu nu știu ce să spun…”, a început actorul, după care a prins curaj să-și etaleze cu adevărat părerea: „Se spune că electricitatea este eternă. Că acea sclipire continuă la nesfărșit. Îmi place să cred că, orice fel de scânteie ne animă trupul nostru în timpul vieții, aceasta va continua să strălucească și după ce noi nu vom mai fi... Totuși, cine poate știi cu siguranță că acea electricitate este conștientă sau nu?!”, a încheiat vedeta subiectul generos.Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg