Nicolas Cage, despre prima lui amintire: „Vedeam fețe în pântecul mamei”

Știam cu toții că e un actor și om special, însă nu într-atât încât să rețină informații de când nici măcar nu era născut!

Nicolas Cage jpg

Prima amintire a marelui actor este de când se afla în pântecul mamei sale. Vedeta de 59 de ani de la Hollywood pretinde că poate rememora momentul în care vedea „fețe în întuneric” pe când se afla în uterul mamei sale. Nicolas Cage a fost întrebat despre prima amintire din viața lui, în timpul emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”, și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a oferit răspunsul surprinzător.

„Lasă-mă să mă gândesc puțin…”, a început actorul să răspundă. „Auzi, știu că ceea ce-o să-ți spun o să pară ciudat rău și nici măcar nu sunt sigur 100% că așa e, dar câteodată mă gândesc că-mi pot aminti lucruri încă de când eram în pântecul mamei și am senzația că vedeam fețe atunci sau ceva de genul acesta…”, a continuat Cage să uimească pe toată lumea.

„Știu că pare destul de abstract totul, dar cumva, nu știu cum, îmi dă senzația că s-a întâmplat așa ceva”, a adăugat Nicolas Cage. Pe de altă parte, tot vedeta de la Hollywood a recunoscut că amintirea lui e posibil să fi fost declanșată de „vibrațiile vocale” ale mamei sale.

„Acum, când nu mai sunt în uterul mamei, încep să presupun că e posibil să fi fost vorba despre vibrațiile vocale care rezonau cu mine la acea vreme. Până la urmă, e o amintire foarte veche. Nici măcar nu știu ce să zic… Nici măcar nu-mi amintesc foarte clar că am fost vreodată în uterul mamei, dar parcă, de undeva, am amintirea asta, nu știu cum să explic mai bine…”, a dezvăluit superstarul din Cetatea Filmului.

Mama actorului a fost dansatoarea Joy Vogelsang, care a murit la vârsta de 85 de ani, în mai 2021. Tatăl vedetei, August Coppola, care a fost un producător executiv la Hollywood, a trecut în neființă în 2009.

Nicolas a fost, de asemenea, întrebat dacă crede cumva în viața de după moarte, iar răspunsul lui a fost la fel de complex ca cel anterior. Câștigătorul Oscarului și-al unui premiu Globul de Aur a ținut să precizeze că „scânteia” lui va continua să strălucească chiar și după ce el va dispărea de pe acest pământ.

„Ooo, uau! Nimeni nu știe cu adevărat, nici eu nu știu ce să spun…”, a început actorul, după care a prins curaj să-și etaleze cu adevărat părerea: „Se spune că electricitatea este eternă. Că acea sclipire continuă la nesfărșit. Îmi place să cred că, orice fel de scânteie ne animă trupul nostru în timpul vieții, aceasta va continua să strălucească și după ce noi nu vom mai fi... Totuși, cine poate știi cu siguranță că acea electricitate este conștientă sau nu?!”, a încheiat vedeta subiectul generos.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg