Nimeni n-a ştiut până acum! Andreea Bălan, la nuntă: „Am trecut prin cel mai greu moment al vieţii mele. Toată slujba am plâns”

2 andreea balan jpg jpeg

Andreea Bălan este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, mai ales că de curând şi-a creştinat fiica cea mică şi, în plus, a devenit doamna Burcea.

Cu o carieră înfloritoare în muzica românească şi cu sute de mii de fani care o urmăresc la concerte şi pe reţelele de socializare, Andreea Bălan este veselia în persoană. O spune chiar ea ori de câte ori are ocazia. În viaţa profesioanlă face ceea ce îi place, iar acasă are o familie minunată, un soţ extraordinar, pe George, şi două fetiţe adorabile, Clara şi Ella.

Citeşte şi: Gabi Bădălău, prima reacţie după ce soţia lui l-a acuzat de abuzuri şi infidelităţi: ”Cel mai josnic om...”

Invitată la o emisiune tv, la Antena Stars, artista a devăluit cum a decurs cel mai frumos eveniment din viaţa ei, nunta, dar şi ce momente grele a întâmpinat. În plus, Andreea Bălan şi-a deschis sufletul cu privire la relaţia pe care o are cu tatăl său.

„Ne-am apucat de organizare imediat cum mi-am revenit de pe patul de spital. Noi am mai făcut o ceremonie pe plajă în America. Pentru că am trecut prin ce am trecut şi în cel mai greu moment ne-am dat seama că avem nevoie şi de acte. (...) Mi-am dat seama că în ziua nunţii nu ai timp nici 5 minute să vorbeşti cu fiecare invitat. Mâncare foarte bună. Prima parte a videoclipului s-a filmat la Alba Iulia. În bierică mi-am dat masca jos. Eu am două personaje, Andreea Bălan cea strong şi cea de acasă, sensibilă. Când am văzut-o pe bunica, toată slujba am plâns. Are 84 de ani. S-a dus masca şi i-am zis lui George că nu mă mai pot abţine. Când am trecut prin momente foarte grele am putut să trec peste şi să îmi pun masca de femeie strong, dar în biserică nu am mai putut. Viaţa mea nu a fost deloc uşaoaă. Am trewcut peste momente grele. Dacă îţi doreşti cu adevărat, poţi să ai nunta pe care ţi-o doreşti şi atunci mi-am dat seama că ai nevoie de foarte multă determinare. (...) E foarte important să faci greşeli. Că din greşeli înveţi. A fost un punct decisiv din viaţa mea, cu greu mii-am revenit. Ea a venit atunci în vizită şi am reluat legătura. Şi aveam piesa „Reset la inimă” şi am zis să o facem împreună. Am muncit foarte mult, două săptămâni a fost foarte greu. (n.r. despre împăcarea cu Andreea Antonescu).” a spus Andreea Bălan la o emisiune tv.

Fiica lui Gigi Becali se mărită. Latifundiarul din Pipera, mândru de viitorul ginere: “E dintr-o familie avută”

Andreea Bălan a făcut pace cu tatăl său

"Noi suntem ok de mult timp. Presa: s-au împăcat, nu s-au împăcat. A venit oricum, a venit şi la botez. Acum 15 ani am plecat de acasă, după aceea ne-am împăcat. M-a mai sunat, îmi trimite piese. Nu mi-au plăcut. El da, activează în domeniu. De la 18 ani nu îmi mai coordonează cariera. M-a sunat, vorbim cu drag. Activează în domeniu. Se ocupă de nişte copii la Ploieşti. La 35 de ani, după 20 de experienţă, nu ţin cont de părerile altora, dacă eu dacă ştiu că e bine ce am făcut, atunci e bine.” a mărturisit Andreea Balan, la Antena Stars.Recente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg