Nu urca pe scenă până nu-și făcea injecția cu B12. Obsesia lui Prince

Suferea de dureri cronice și lua multe analgezice pentru asta. Însă era tot timpul extrem de atent să nu uite să-și facă injecția cu vitamina B12.

image

Există un număr destul de mare de vedete, care au ajuns la o anumită maturitate și de la care ne așteptăm să-și ia „Adio!” de la noi în curând, însă mai există și celebrități care pleacă pe lumea cealaltă prematur, când nimeni nu bănuiește că le-a venit timpul. Un asemenea star este Prince, interpretul hitului „Purple Rain”, care a murit la numai 57 de ani, în 2016, și ne-a șocat pe toți.

Dar nu numai vârsta lui a făcut ca dispariția sa să fie șocantă, ci și faptul că, cu numai câteva zile înainte de-a pieri, a urcat pe scenă și a susținut un concert de parcă ar fi fost în cea mai bună formă fizică a sa. Mai mult, Prince avea planuri mari profesionale, voia să susțină câteva show-uri în cadrul turneului Piano & A Microphone. Dar n-a mai apucat...

În afara faptului că anulase un spectacol pentru că era răcit, nu era niciun semn de alarmă asupra sănătății superstarului muzical. Abia după moartea lui s-a descoperit ce se petrecea cu adevărat în viața unuia dintre cei mai talentați cântăreți și compozitori care au existat vreodată. Vedeta avea vechi răni, durere cronică și o dependență cruntă de analgezice. De fapt, cauza oficială a morții lui Prince a fost chiar o supradoză accidentală de analgezice.

Pe lângă aceste pastile pe care le lua cu religiozitate, Prince mai avea o obsesie – să nu cumva să urce pe scenă până nu-și făcea injecția cu B12. Această vitamină este necesară oamenilor pentru a supraviețui și, din păcate, există multă lume care nu primește doza recomandată de B12, mai ales veganii și vegetarienii. Iar Prince era ori vegan, ori vegetarian.

Așadar, se pare că din cauza dietei sale deficitare era necesar ca vedeta să-și completeze aportul de vitamina B12, pentru a putea funcționa la întreaga sa capacitate. De fapt, echipa sa de management avea o datorie importantă de îndeplinit – trebuia să aranjeze administrarea unei doze de B12 de fiecare dată când avea un concert.

Cântărețul nu urca pe scenă până nu i se injecta vitamina binevenită. Se pare că Prince își făcea cu regularitate injecțiile cu vitamina B12 pentru că îl făceau „să se simtă bine” mai presus de orice.  

foto - Shutterstock



Recente

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg