După 12 copii, și-a asigurat testiculele pentru 10 milioane de dolari!

„Bijuteriile” cele mai de preț ale lui Nick Cannon valorează mult! Vedeta care a făcut 12 copii cu șase femei diferite și-a asigurat testiculele pentru 10 milioane de dolari!

nick cannon Instagram jpg

Cannon, de 43 de ani, a folosit „unealta” de evaluare a testiculelor, care aparține brandului Dr. Squatch, pentru a afla cât valoarează organele lui reproductive, în funcție de mai mulți factori, de la mărimea testiculelor la… comportamentul posesorului lor în dormitor.

După evaluarea inițială, gazda emisiunii „Masked Singer” și fostul soț al lui Mariah Carey a primit titlul de deținătorul „Celor mai valoroase testicule”.

Dr. Squatch, o companie care produce săpun bărbătesc și alte produse de igienă masculină, a emis o poliță specială pentru faimosul tătic, pentru a-i oferi acestuia o protecție în plus pe viitor. „Cârcocații îmi spun că ar trebui să mă opresc din făcut copii și că ar trebui să-i dau o pauză spermei mele, dar eu mă bazez pe testiculele mele valoroase și pe copiii mei”, a declarat vedeta într-un comunicat de presă.

„Vreau să le mulțumesc celor de la Dr. Squatch pentru creditul pe care l-au oferit «bijuteriilor» mele valoroase și pentru protecția oferită pentru ca eu să-mi pot extinde familia cât îmi doresc. Nu mai stați nicio zi neprotejați!”, a ținut să adauge Nick Cannon, cel care are un set de gemeni cu cântăreața Mariah Carey.

Cannon se alătură, astfel, și altor vedete care și-au asigurat diverse părți ale corpului. Rihanna și-a asigurat picioarele pentru 1 milion de dolari, iar Mariah Carey a scos de pe card 35 de milioane de dolari pentru a-și asigura vocea și picioarele.

Nick Cannon foto  Instagram jpg

Nick a devenit prima dată tată când gemenii lui, Moroccan și Monroe (de 13 ani), și ai fostei lui soții, Mariah, au venit pe lume, în 2011. Apoi, starul american a mai conceput și alți copii, pe Golden, Rise, Powerful, Zion, Zillion, Beautiful, Legendary, Onyx, Zen și Halo Marie. Din păcate, Zen a murit la numai cinci luni, din cauza cancerului la creier.

foto - InstagramRecente

Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg