După 12 copii, și-a asigurat testiculele pentru 10 milioane de dolari!

„Bijuteriile” cele mai de preț ale lui Nick Cannon valorează mult! Vedeta care a făcut 12 copii cu șase femei diferite și-a asigurat testiculele pentru 10 milioane de dolari!

nick cannon  Instagram jpg

Cannon, de 43 de ani, a folosit „unealta” de evaluare a testiculelor, care aparține brandului Dr. Squatch, pentru a afla cât valoarează organele lui reproductive, în funcție de mai mulți factori, de la mărimea testiculelor la… comportamentul posesorului lor în dormitor.

După evaluarea inițială, gazda emisiunii „Masked Singer” și fostul soț al lui Mariah Carey a primit titlul de deținătorul „Celor mai valoroase testicule”.

Dr. Squatch, o companie care produce săpun bărbătesc și alte produse de igienă masculină, a emis o poliță specială pentru faimosul tătic, pentru a-i oferi acestuia o protecție în plus pe viitor. „Cârcocații îmi spun că ar trebui să mă opresc din făcut copii și că ar trebui să-i dau o pauză spermei mele, dar eu mă bazez pe testiculele mele valoroase și pe copiii mei”, a declarat vedeta într-un comunicat de presă.

„Vreau să le mulțumesc celor de la Dr. Squatch pentru creditul pe care l-au oferit «bijuteriilor» mele valoroase și pentru protecția oferită pentru ca eu să-mi pot extinde familia cât îmi doresc. Nu mai stați nicio zi neprotejați!”, a ținut să adauge Nick Cannon, cel care are un set de gemeni cu cântăreața Mariah Carey.

Cannon se alătură, astfel, și altor vedete care și-au asigurat diverse părți ale corpului. Rihanna și-a asigurat picioarele pentru 1 milion de dolari, iar Mariah Carey a scos de pe card 35 de milioane de dolari pentru a-și asigura vocea și picioarele.

Nick Cannon  foto   Instagram jpg

Nick a devenit prima dată tată când gemenii lui, Moroccan și Monroe (de 13 ani), și ai fostei lui soții, Mariah, au venit pe lume, în 2011. Apoi, starul american a mai conceput și alți copii, pe Golden, Rise, Powerful, Zion, Zillion, Beautiful, Legendary, Onyx, Zen și Halo Marie. Din păcate, Zen a murit la numai cinci luni, din cauza cancerului la creier.

foto - Instagram



Recente

Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg