Victoria Beckham, întâmplare „de neimaginat”, în direct. Prin ce a trecut vedeta

Nici vedetele internaționale nu scapă de momente penibile! Inclusiv Victoria Beckham (48 de ani) a trecut prin clipe jenante, în timp ce se afla într-o emisiune TV. „Îți poți imagina că acest lucru a fost posibil în zilele noastre!?‟, a spus vedeta, amintindu-și de acel episod. 

victoria beckham hepta 2390258 jpeg

Victoria Beckham este cunoscută pentru obsesia sa de a avea un trup perfect. Chiar și înainte să rămână însărcinată cu primul său copil, Brooklyn, în 1998, vedeta apela la diferite strategii pentru a fi în formă. Soțul său, David, spunea că Victoria mănâncă același lucru de 25 de ani, respectiv pește la grătar cu legume la abur. „Aproape niciodată nu comandă altceva‟, mărturisea Beckham, într-un podcast. 

Citește și: David și Victoria Beckham dețin o locuință „periculoasă”. Le e teamă să locuiască în palatul de 30 de milioane de lire 

Victoria, forțată să se cântărească la televizor

Pentru că toată lumea îi știe obsesia de a avea un trup fără cusur, vedeta a forțată să se cântărească în direct. Într-un interviu pentru „Vogue Australia‟, Victoria și-a amintit că greutatea ei a fost subiectul unei emisiuni britanice, prezentată de Chris Evans, un moment foarte penibil pentru ea. 

Slăbisem mult după sarcina cu Brooklyn. I se întâmplase și mamei mele. Acest lucru nu însemna că aveam o tulburare de alimentație. M-a pus să stau pe cântar‟, a spus ea. Victoria și-ar fi dorit ca totul să fie o glumă, însă nu a fost: „Îți poți imagina că acest lucru a fost posibil în zilele noastre?‟, a adăugat ea. 

Ce greutate a arătat acul cântarului 

Vezi și: Ce fac vedetele când vor să slăbească rapid. Victoria Beckham, adepta shot-urilor cu oțet 

În acel interviu, Evans a întrebat-o pe vedetă despre rutina ei de sport post-partum. „Sunt foarte leneșă. Nu mă duc la sală sau în altă parte să fac sport‟, a spus ea. Ulterior, moderatorul emisiunii a scos cântarul din spatele biroului său pentru a-i verifica kilogramele vedetei: „Este oribil‟, a continuat Victoria.

În acel moment, acul cântarului a arătat greutatea de 50 de kilograme: „50 de kilograme, nu-i rău deloc, nu?‟, a glumit Evans. 

Privește aici întregul moment! 

Sursă foto: Arhivă / Sursă video: Youtube  



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg