O femeie a născut la concertul lui 50 Cent! Întâmplarea a devenit un fenomen!

Ce n-ar face unii ca să intre la un concert 50 Cent fără bilet! Un copil a devenit vedetă la unul dintre spectacolele rapperului american.

image

Page Six ne informează că un eveniment inedit s-a petrecut la unul dintre concertele lui 50 Cent. O femeie a dat naștere unei fetițe la RV Inn Style Resorts Amphitheater din Washington, în timp ce lumea fredona versurile hiturilor rapperului american.

Sursele publicației susțin că medicii de pe ambulanța prezentă la fața locului au avut grijă de o femeie din public, care părea în mare dureri. Chiar așa a și fost! Doar se afla în travaliu. Persoana respectivă n-a putut fi mutată din locul în care se afla spre cel mai apropiat spital din simplul motiv că travaliul era prea avansat și copilul urma, din secundă în secundă, să vină pe lume.

Se pare că angajații din timpul concertului au format o perdea umană în jurul femeiii aflate în travaliu, pentru ca toți curioșii să-i ofere acesteia intimidate, după care unii dintre cei prezenți la fața locului au găsit niște cearceafuri, pe care le-au pus ca paravan în timp ce Itty Bitty Fiddy și-a făcut marea intrare.

„Fetița s-a născut atunci și acolo, iar mama și nou-născutul au fost ulterior transportați la spital în mare siguranță”, a dezvăluit Page Six. „După cum ne informează ultimele vești, totul este bine acum”.

image

Chiar dacă pare un eveniment ieșit din comun, nu e chiar așa rar ca cineva din public să nască la un concert. O femeie l-a adus pe lume pe fiul ei după ce i-au început contracțiiile la un concert Pink, organizat în Fenway Park din Boston. Biata femeie a mers pe jos până la primul spital pentru că nu găsea un taxi care s-o ducă de urgență acolo.

În 2022, altă femeie a născut la concertul Metallica din Brazilia imediat ce trupa rock a început să cânte „Enter Sandman”. Din păcate, părinții celui mic nu și-au numit copilul Sansy, ca-n piesa de mare succes a formației care a concertat și la București.

foto - ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg