Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile după moartea iubitului

4 oana radu jpg jpeg

A trecut printr-o dramă, după ce iubitul său a murit ars pe patul de spital, iar acum tot ce îşi doreşte este să o ia de la capăt. Oana Radu s-a concentrat în ultima lună pe sănătate, mai ales că începuse din nou să se îngrase foarte multe.

În ultimele 50 de zile, artista a dat jos 30 de kilograme şi are de când să revedină din nou ca trasă prin inel, mai ales că a mai avut o astfel de experienţă. La prima sa apariţie pe scenă, la Vocea României, Oana Radu avea 128 de kilograme.

Citeşte şi: Nimeni n-a ştiut că Sorana a suferit de o depresie puternică: „Le zâmbeam tuturor. Jucam fericirea!”

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea şi atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viaţa cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpăţânare, n-am vrut să consult un psiholog. Şi lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniştea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă.

Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-aţi mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrăşasem la loc', a explicat Oana Radu pe blogul său.

„Îmi doresc să devin cea mai bună variantă a mea. Până la urmă, ăsta este scopul nostru în viaţă!', spune Oana în clipul postat pe blogul său, potrivit

.

Citeşte şi: Roxana Ionescu, primele declaraţii după ce a pierdut sarcina: ”Fac orice ca să mă detaşez!”

Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă a vieţii sale. Iubitul său a fost incendiat pe stradă de un individ şi a murit pe patul de spital, după ce a suferit arsuri foarte grave.

„Slăbisem până la 57 de kilograme şi m-am reîngrăşat. După cum ştie toată lumea, trec prin cea mai dificilă perioadă a vieţii mele, dar încă nu am putere să vă povestesc mai multe.

„Am decis să fac ceva cu viaţa mea şi să slăbesc.  Acum patru ani, când am reuşit să slăbesc, credeam că toată lumea e a mea, că orice lucru mi se cuvine, însă nu este aşa. Suntem, cu toţii, niste frunze în vânt, şi mi-am dat seama, de fapt, ce e viaţa.', spune Oana.

„Cel mai important lucru este să fim sănătoşi şi să gândim pozitiv!', a mai spus vedeta pe blogul său.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg