Oana Radu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Ne vedeam zilnic!”

1 oana radu si noul iubit 7aaa3 jpg jpeg

Oana Radu a trecut prin momente dificile atunci când iubitul ei a fost ucis de un bărbat care l-a incendiat în scara blocului. Artista şi-a refăcut, însă, viaţa destul de repede, iar acum e mai fericită ca niciodată.

În cadrul unui interviu, Oana Radu a vorbit despre omul care a cucerit-o definitiv şi a oferit detalii despre cum au ajuns să aibă o relaţie.

Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

„Când am spus că nu suntem împreună, nu eram împreună, dar asta nu înseamnă că sentimentele trebuiau spuse la televizor. Noi am ieşit toată viaţa, cu el a fost prima oară când am făcut sport cu adevărat.

Ne vedeam zilnic, dar ceea ce ne-a unit a fost faptul că m-au uimit oamenii care slăbeau. Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare. El a făcut primul pas, primul sărut a fost în maşină. Noi ne ciondăneam şi înainte, când eram prieteni, dar discuţiile în contradictoriu sunt legate de stilul meu de viaţă şi de dietă. Eu am dus o viaţă destul de leneşă”, a declarat Oana Radu, la Star Matinal, potrivit Spynews.

Sora Deliei şi soţul ei au fost daţi afară din mai multe restaurante din Dubai: "Ia vino-ncoa’, că te-ai îmbăcat ca un sărman"

Alin, fostul iubit, a înşelat-o de mai multe ori, potrivit declaraţiilor făcute de cântăreaţă şi a lăsat-o cu datorii uriaşe.

„Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieşit din relaţia cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aş fi dorit să cred”, a spus artista la Pro TV. Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg