Oana Roman a suferit enorm din cauza despărţirii de Marius Elisei: "Am avut un an groaznic"

3 oana roman marius elisei jpg jpeg

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Fiica fostului premier Petre Roman s-a implicat întotdeauna în tot felul de activităţi publice, a participat la evenimente mondene şi a fost o figură vânată de presa mondenă. Recent, Oana Roman a anuţat că se desparte de soţul său, Marius Elisei, după o relatie de şapte ani.

Oana Roman a ales să spună public vestea, prin intermediul reţelelor de socializare, motivând că este genul de persoană care se afişează şi cu bune şi cu rele şi că nu a avut niciodată intenţia să-şi mintă publicul.

Citeşte şi: 3 zodii cu noroc în dragoste de Sărbători. Nativii Rac vor avea parte de un Crăciun magic

„Eu sunt printre singurele vedete care îşi asumă atunci când are probleme. Mi s-a spus că pe instagram, trebuie să fie totul roz, dar eu nu sunt aşa. Sunt un om asumat, atunci când vorbesc de lucruri. Oamenii iubesc autenticul şi apreciază când o persoană este sinceră şi afişează. Nu îmi mint publicul.” a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Într-un interviu acordat la postul tv citat, Oana Roman a vorbit şi despre activităţile sale profesionale, dar şi despre faptul că finalul de an i-a adus numeroase provocări pe plan emoţional, mai ales că ea şi soţul său, Marius Elisei au decis să ia o pauză. 

„Am avut un sfârşit de an cu foarte multe frământări sufleteşti care trebuiau să mi se întâmple, ca să pot sa clarific şi să lămuresc nişte lucruri în viaţa mea. Cel mai mult mă deranjează că mă simt epuizată şi am nevoie de odihnă. Vreau câteva zile sa mă odihnesc", a mai spus Oana Roman.

Citeşte şi: Lidia Buble, declaraţii controversate după ce a apărut goală în videoclip:”Uşor, uşor, mă duc către Biserică!”

Cât despre divorţ, aceasta a precizat că pentru moment este vorba doar de o separare, urmând să discute cu calm care va fi viitorul lor şi al fiicei lor, Isabella.

Nu am vorbit despre divorţ, ci despre o separare, care este menită să lămurească nişte lucruri. Ce va fi, nici eu nu ştiu. E ste un lucru care mă priveşte doar pe mine. Deocamdată numai timpul va decide cum vor evolua lucrurile, iar atunci când voi lămuri pe deplin, vom vedea care va fi cursul. Sunt într-o perioadă în care analizez situaţia. (...) Noi suntem încă o familie.” a spus Oana Roman, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg