Mark Wahlberg are cazier! A încercat să și-l șteargă și-a regretat

Actorul de la Hollywood are un trecut regretabil, în care s-a comportat ilegal și imoral. Cu alte cuvinte, a încălcat legea de mai multe ori, iar acest lucru îl urmărește și-n ziua de azi.  

image

The Independent ne informează că Mark Wahlberg a aruncat cu pietre în niște copii de culoare în 1986, când avea 15 ani. Întreaga scenă a fost întreruptă abia când a venit Salvarea la fața locului. A doua zi, Wahlberg a comis aceeași infracțiune, agresând alți copii de culoare. Nu se știe dacă a fost atunci acuzat de ceva, însă un lucru e clar – adolescentul și-a continuat comportamentul agresiv.

Citește și: Minighid ca să te descurci cu un adolescent rebel

În 1988, vedeta din filmul „Boogie Nights” se afla sub influența fenciclidinei, adică a unui drog halucinogen de genul anestezicelor, când a atacat doi vietnamezi. Pe unul dintre ei l-a bătut cu un băț până l-a lăsat inconștient. În tot acest timp, le adresa celor doi bărbați cuvinte rasiste greu de reprodus.

În aceeași zi, i-a tras un pumn în ochi lui Johnny Trinh și l-a insultat și pe acesta. De fapt, pentru asemenea atac a fost acuzat de tentativă de crimă, iar actorul și-a recunoscut vinovăția. A fost condamnat la doi ani de închisoare și a stat după gratii un total de 45 de zile. Nu numai că a primit o pedeapsă redusă, dar actorul a cerut ca infracțiunea sa să fie ștearsă din cazierul lui.

Oricum nimeni nu mai știe și nu-i impută nimic din ceea ce a făcut în trecut acum, când e mare actor la Hollywood. Chiar și așa, în 2014, Mark i-a cerut statului Massachusetts să-i șteargă de la dosar ilegalitățile comise în 1988, susține CNN.

„Regret mult ceea ce am făcut în seara de 8 aprilie 1988 și efectul pe care acțiunile mele l-au avut după aceea”, a spus acesta în cererea sa de pardonare a infracțiunilor comise. De ce își dorea ștergerea cazierului? Se gândea să ajungă polițist, la un moment dat, lucru care n-ar fi posibil cu un cazier ca al lui.

În plus, el simțea că nu mai era același om ca atunci când a comis toate acele atacuri. Însă cererea lui n-a fost privită cu ochi îngăduitori de multă lume care s-a simțit lezată, el putând fi tras mai mult la răspundere decât a fost tras în trecut.

Vezi și: Viaţa la Hollywood: ameninţările cu bombă sunt la ordinea zilei. În filme e visul american, în realitate, un coşmar

Ar putea să nu mai lucreze deloc la Hollywood din cauza violenței de care a fost capabil la un moment dat.

Până și el s-a răzgândit în 2016 și a retras cererea sa de pardonare.

Foto - The Italian Job (2003)Recente

Infinity Room Art Safari JPG
Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Acid hialuronic sau ceramide Sursa foto shutterstock 1172680948 jpg
bărbat în pat sursa  Shutterstock jpg
Cum te ajuta lamaia la curatenie jpg
Nicole Kidman și soțul sursa  Shutterstock jpg
Sos de rosii jpg
elvis bun profimedia 0642982238 jpg
Cele mai bune ore la care sa te trezesti si sa mergi la culcare Sursa imagine shutterstock 1672417216 jpg
Lactate jpg
Greseli de curatenie Sursa foto Pixabay jpg
Olivia Wilde foto  Shutterstock jpg
Pizza de post Sursa foto shutterstock 176980196 jpg
Prajitura cu biscuiti, caramel si glazura de ciocolata Sursa foto shutterstock 530690857 jpg
Semnificatia trandafirului jpg
pantofi sport pentru femei jpg
casa de aur a lui Putin sursa  Shutterstock, Proekt jpg
Revista jpeg
oameni fericiti jpg
Kim Kardashian jpg