Pepe, declaraţia cu care şi-a uimit fanele: „Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă”

1 pepe si raluca 1280x720 jpg jpeg

Pepe a dat cărţile pe faţă şi a povestit cum stau lucrurile în familia sa. Căsătorit de ani buni cu Raluca, alături de care are două fetiţe, pe Rosa şi pe Maria, artistul susţine că e fericit şi împlinit şi şi-ar mai dori încă un copil.

Sătul de zvonurile legate de fosta sa soţie, Oana Zăvoranu, şi de o posibilă reluare a legăturii cu aceasta, Pepe a reacţionat într-o emisiune, la Antena Stars.

Citeşte şi: Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

„Eu am senzaţia că mulţi oameni atunci când văd o femeie nervoasă, dacă e şi şatenă sau brunetă şi are ruj s-ar putea să fie direct Oana Zăvoranu, din punctul meu de vedere.

Deşi dacă ar fi fost blondă, oricum semăna la temperament, deci ceva găseau. S-a descurcat de minune. Acum că oamenii au propria telenovelă şi că nu pot dormi că se gândesc la ceva scene de acum 10 ani, 9 ani, nu e problema mea”, a spus Pepe.

Cât despre căsnicia sa cu Raluca, Pepe admite că mai există certuri şi discuţii în contradictoriu, însă între ei există dragoste şi respect şi toate problemele îşi găsesc imediat rezolvări. 

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

„Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi”, a mai spus artistul.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg