Poveste de amor fără happy end. De ce divorțează Reese Witherspoon?

Actrița hollywoodiană are o imagine curată, de familistă convinsă, care pune copiii și soțul pe primul loc. Cu toate astea, se desparte difinitiv de tatăl celui mai mic fiu al ei…

image

După ce a divorțat de Ryan Phillippe în 2008, Reese Witherspoon a devenit iubita actorului Jake Gyllenhaal, dar numai până în decembrie 2009, când l-a trimis la plimbare. Două luni mai târziu, vedeta de la Hollywood era deja implicată într-o idilă cu agentul Jim Toth, pe care l-a luat de bărbat în ciuda faptului că nu mai era deloc tentată de-a mai ajunge vreodată la altar.

Prima întâlnire dintre Reese și Jim a fost destul de inedită. Toth a salvat-o pe actriță de un bărbat beat care se dădea la ea, iar, în aprilie 2011, cei doi amorezi și-au unit destinele. Totuși ce s-a întâmplat între cei doi soți, care au șocat întregul mapamond cu divorțul lor, anunțat acum câteva zile?

Cu câteva luni înainte de fatidicul martie 2023, Jim și Reese abia dacă mai petreceau timp împreună, de fapt, duceau vieți separate. Tot ce mai făceau împreună era să aibă grijă de copii și atât. Nimic romantic nu s-a mai petrecut între ei de luni bune.

Imediat după anunțul divorțului lor, au apărut zvonurile cu privire la ce i-a putut despărți pe cei doi soți. Unii susțin că programul ablomerat al actriței a fost de vină pentru distanțarea lor. Alții sunt de părere că el trece printr-o criză existențială, la cei 53 de ani ai săi, și nu mai e deloc ușor de suportat prin preajmă.

„Sunt doi oameni care sunt doar părinți pentru copiii lor și nu mai există nimic romantic între ei”, susține o sursă pentru Page Six. Și nu e departe de adevăr această declarație a apropiatului fostului cuplu! Witherspoon n-a mai fost zărită în compania soțului ei de opt luni!

Radar Online e de părere că Jim putea s-o acompanieze pe soția lui la niște evenimente publice, la care ea a mers singură, dar n-a vrut asta. În acel moment, cârcotații au arătat cu degetul spre vedeta hollywoodiană, susținând că ea își prioritozează cariera în detrimentul căsniciei sale. Așa să fi fost oare?

image

„Haosul în care trăiește Reese și viteza cu care bifează tot felul de lucruri te poate afecta…”, precizează sursa mai sus amintită. Totuși nu numai ea este blamată pentru distrugerea mariajului ei. Cel care-i este încă soț în mod legal trece prin criza de la mijlocul vieții încă din 2021.

„Nu s-a pus problema dacă cei doi soți ajung cumva vreodată să se despartă, ci când anume se va întâmpla asta”, a ținut să adauge apropiatul fostului cuplu, făcând referire la grijile pe care prietenii lor și le fac de ceva timp în privința lor.

În 2020, s-a declanșat nu numai pandemia de COVID-19, ci și criza existențială a lui Jim Toth, care a atins cote maxime în 2021, și de-atunci… potopul! Agentul hollywoodian și actrița nu s-au mai înțeles și au început să-și pregătească divorțul de ceva timp. De fapt, Us Magazine ne informează că cei doi foști amorezi au început să-și împartă bunurile încă de la sfârșitul anului trecut.

Criza declanșată în viața lui Jim, odată ce a împlinit 50 de ani, a adus cu ea nu numai schimbări ale stărilor lui, ci și o reprofilare. Impresarul s-a apucat de alte afaceri, în Silicon Valley, și s-a concentrat cât a putut de mult pe aspectul profesional al vieții lui. „Jim nu mai era bărbatul pe care Reese îl luase de bărbat. El și-a schimbat personalitatea, atitudinea, totul s-a modicat la el…”, a pus sursa respectivă punctul pe i.

Chiar și pe rețelele sociale se poate vedea cum Toth și-a schimbat până și imaginea. De ceva vreme, se îmbracă în jeanși skinny, haine sport cu glugă și are o muștăcioară de hipster. Cine știe ce alte aspecte ale vieții lui i-au pus capac bietei Reese Witherspoon?!...

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg