Prince, luat peste picior de Madonna din cauza înălțimii lui scunde

Prince a scris hitul „When Doves Cry” cu gândul la idila lui eșuată cu muzicianul Susan Moonsie, care i-a fost iubită din 1980 până în 1985, ne informează Song Meanings and Facts. Însă, la fel de bine putea să scrie despre relația complicată pe care artistul a avut-o cu Madonna.

image

Cele două superstaruri au avut mari disensiuni, din cauza relației lor intime din anii ’80, și n-au ascuns niciunul dintre ei acest lucru. Din moment ce n-au reușit să fie împreună prea mult timp din punct de vedere amoros, s-au împuns reciproc ani la rând, ne confirmă revista Rolling Stone.  

Nu există dubii, cei doi au fost cele mai mari staruri ale anilor ’80 și o îmbinare a utilului cu plăcutul la ei, adică o asociere a lor pe plan personal, nu profesional, o cuplare a lui Prince cu Madonna a făcut deliciul fanilor lor, dar și al presei vremii. Din păcate, cei doi cântăreți n-au rezistat mult timp împreună, iar finalul idilei lor a dus la o răfuială între ei constantă.

Cat Glover, una dintre cele mai bune prietene ale creatorului hitului „Purple Rain” și dansatoarea lui de cursă lungă, și-a amintit despre o cină intimă pe care Prince o organizase acasă la el, pentru a-i face o surpriză plăcută Madonnei. Conform celor susținute de revista GQ, Regina Pop n-a fost deloc impresionată de eforturile colegului său de breaslă și-ale iubitului ei de-atunci și s-a apucat să se plângă ba de una, ba de alta imediat ce-a ajuns acasă la el.

„Madonna a început să se plângă întruna. Zicea că era prea rece în Minneapolis și că voia să se întoarcă acasă. În acea seară, totul era pregătit ca ea să aibă parte de o petrecere specială. Însă ea s-a ridicat, pur și simplu, și a plecat”, a povestit Cat.

Când Prince s-a decis să se despartă de Madonna, ea s-a răzbunat într-un mod deloc elegant - s-a luat de înălțimea lui mică, ne dezvăluie Far Out. În ciuda succesului său colosal și a prezenței lui atât de impunătoare pe scenă, Prince nu măsura mai mult de 1,57m, ne informează Heightline. Totuși, e un gest cât se poate de urât să te iei de înălțimea cuiva! E ca să cum cineva ar fi criticat-o pe divă pentru greutatea ei! La fel de nepoliticos, nu credeți?

image

După ce Prince i-a dat ei vestea că nu mai formează un cuplu, Madonna a țipat după el: „Cum de îndrăznești să mă părăsești tu pe mine?! Tu nu știi cine sunt eu?!”, după care s-a luat de înălțimea lui scundă, de felul în care mânca și tot felul de alte obiceiuri pe care ea, chipurile, le considera dezagreabile.

În anii care au urmat, fiecare avea câte o sâgeată îndreptată spre celălalt. Revista Rolling Stone își amintește cum, în 2007, Prince se afla pe scenă și, în uralele fanilor săi, i-a spus mulțimii din Londra: „Am dat lovitura de atâtea ori, încât nici nu știu cum de puteți să-mi faceți față. Am mai multe hituri decât are Madonna copii!”

În timp, rivalitatea dintre ei s-a mai estompat. De fapt, în 2016, Madonna i-a adus un omagiu lui Prince, împreună cu Stevie Wonder, la Billboard Music Awards, după dispariția prematură și regretabilă a lui Prince. După ce a primit vestea morții fostului ei iubit, Madonna a scris pe pagina sa personală de Twitter: „El a schimbat întreaga lume! Ce pierdere! Sunt distrusă!”, ne informează Morning Sun.

foto - Shutterstock



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg