Prințul Andrew, pasionat de jucării. Câți ursuleți de pluș are fratele regelui Charles

Prințul Andrew are o pasiune inedită! Fratele Regelui Charles al III-lea colecționează ursuleți de pluș și este un adevărat tipicar când vine vorba de obiectele sale preferate. 

image

De-a lungul timpului, Prințul Andrew, în vârstă de 62 de ani și Regele Charles al III-lea, în vârstă de 74 de ani, au demonstrat că sunt diferiți în multe privințe, însă ei au în comun un lucru inedit - dragostea pentru ursuleții de pluș.

Dacă Regele Charles al III-lea călătorește în întreaga lume, încă din copilărie, cu ursulețul său preferat, fratele său, Andrew, deține o adevărată colecție de astfel de plușuri. „Singura persoană căreia i s-a permis să repare ursulețul regelui Charles este dădaca sa din copilărie, Mabel Anderson, cu care se înțelegea foarte bine‟, a dezvăluit Christopher Anderson, autorul cărții „The King‟ și cel care cunoaște familia regală îndeaproape. 

Citește și: „Regele Charles călătorește doar cu ursulețul său și are propriul scaun de toaletă. Ce alte obiceiuri are?‟ 

 Mai mult de 70 de ursuleți se află în colecția Prințului Andrew

Potrivit „Best Life‟, fratele mai mic al regelui Charles este foarte sensibil când vine vorba de ursuleții săi. O sursă apropiată a familiei regale a dezvăluit că Prințul Andrew are o colecție cu zeci de plușuri, mai exact 72 de ursuleți. 

De asemenea, Prințul este foarte atent la poziționarea ursuleților și ține morțiș să fie aliniați într-un anumit dulap, care se află lângă patul său din dormitor. Fratele Regelui Charles al III-lea deține o poză cu ordinea corectă a ursuleților, iar când angajații săi fac ordine în dormitor, Prințul Andrew le cere să pună ursuleții înapoi, exact așa cum este în fotografie.

„Strigăte și zgomote‟ dacă ursuleții Prințului Andrew nu sunt așezați corect

Dacă ursuleții săi nu sunt aliniați după bunul plac, Prințul Andrew se enervează și începe să „strige și să țipe‟, după cum a declarat sursa, care l-a descris pe Prinț ca fiind, în general, o persoană „furioasă‟, care poate fi „abuzivă verbal‟. 

Mai mult decât atât, aceeași sursă susține că personalul care a lucrat pentru Andrew obișnuia să se plângă de comportamentul lui, însă, în final, el reușea să obțină tot ce își dorea de la angajații săi. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg