Priyanka Chopra și-a înghețat ovulele la îndemnul mamei sale. „Cel mai bun cadou‟

Priyanka Chopra (40 de ani) a mărturisit că, în urmă cu cinci ani de zile, și-a conservat ovulele la îndemnul mamei sale, de profesie ginecolog. 

image

Știința spune că după vârsta de 35 de ani, șansele unei femei de a concepe un copil scad. Din acest motiv, conservarea ovulelor (sau crioconservarea ovocitelor) a devenit o procedură extrem de populară. Priyanka Chopra, soția artistului Nick Jonas, a dezvăluit, de curând, că a apelat la această metodă, deoarece și-a propus să devină mamă, după ce își va atinge toate obiectivele în carieră. 

Citește și: Crioconservarea de ovocite – o şansă pentru viitor

Priyanka: „este mai greu să rămâi însărcinată după vârsta de 35 de ani‟

Actrița a povestit în podcastul „Armchair Expert‟ că a ales să își înghețe ovulele la îndemnul mamei sale, de profesie ginecolog, iar după ce a făcut-o s-a simțit liberă: „Am făcut-o la 30 de ani. Ambițioasă, mergeam pe o cale pe care voiam să o ating. Am vrut să ajung într-un anumit loc în cariera mea. De asemenea, nu întâlnisem persoana cu care voiam să am copii sau nu am văzut asta. Asta provoacă anxietate. Aveam 35 de ani, iar mama mea, care este ginecolog, mi-a spus: fă-o!‟, a mărturisit vedeta, care îndeamnă pe oricine să o facă: „Le-aș spune tuturor (să își înghețe ovulele). Mama îmi spusese să o fac de câte ori este necesar și am făcut-o. Fă-o oricând!‟, a spus vedeta, potrivit „People‟. 

„Le spun tuturor prietenilor mei mai tineri că este real ceasul biologic. Este mai greu să rămâi însărcinată după vârsta de 35 de ani și să duci sarcina la termen, mai ales femeile care au lucrat toată viața. Dar știința este acum uimitoare. Este cel mai bun cadou pe care ți-l faci pentru că iei puterea ceasului biologic. Ovulele tale vor avea aceeași vârstă ca atunci când le-ai înghețat‟, a continuat Priyanka. 

Citește și: Cum poți fi alergic la propriul copil?! O femeie a descoperit primele semne încă din sarcină 

Vedeta a mărturisit că dintotdeauna și-a dorit să aibă copii, însă, când l-a întâlnit pe Nick Jonas, nu era atât de sigură că și el vrea să devină părinte, dat fiind faptul că între ei este o diferență de vârstă de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, iar pe data de 15 ianuarie 2022, Priyanka a adus-o pe lume pe Malti Marie, primul său copil. După ce s-a născut, fetița a petrecut peste 100 de zile la terapie intensivă neonatală și a ajuns acasă cu câteva zile înainte de Ziua Mamei. 

image

Sursă foto: Instagram  Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg