Priyanka Chopra și-a înghețat ovulele la îndemnul mamei sale. „Cel mai bun cadou‟

Priyanka Chopra (40 de ani) a mărturisit că, în urmă cu cinci ani de zile, și-a conservat ovulele la îndemnul mamei sale, de profesie ginecolog. 

image

Știința spune că după vârsta de 35 de ani, șansele unei femei de a concepe un copil scad. Din acest motiv, conservarea ovulelor (sau crioconservarea ovocitelor) a devenit o procedură extrem de populară. Priyanka Chopra, soția artistului Nick Jonas, a dezvăluit, de curând, că a apelat la această metodă, deoarece și-a propus să devină mamă, după ce își va atinge toate obiectivele în carieră. 

Citește și: Crioconservarea de ovocite – o şansă pentru viitor

Priyanka: „este mai greu să rămâi însărcinată după vârsta de 35 de ani‟

Actrița a povestit în podcastul „Armchair Expert‟ că a ales să își înghețe ovulele la îndemnul mamei sale, de profesie ginecolog, iar după ce a făcut-o s-a simțit liberă: „Am făcut-o la 30 de ani. Ambițioasă, mergeam pe o cale pe care voiam să o ating. Am vrut să ajung într-un anumit loc în cariera mea. De asemenea, nu întâlnisem persoana cu care voiam să am copii sau nu am văzut asta. Asta provoacă anxietate. Aveam 35 de ani, iar mama mea, care este ginecolog, mi-a spus: fă-o!‟, a mărturisit vedeta, care îndeamnă pe oricine să o facă: „Le-aș spune tuturor (să își înghețe ovulele). Mama îmi spusese să o fac de câte ori este necesar și am făcut-o. Fă-o oricând!‟, a spus vedeta, potrivit „People‟. 

„Le spun tuturor prietenilor mei mai tineri că este real ceasul biologic. Este mai greu să rămâi însărcinată după vârsta de 35 de ani și să duci sarcina la termen, mai ales femeile care au lucrat toată viața. Dar știința este acum uimitoare. Este cel mai bun cadou pe care ți-l faci pentru că iei puterea ceasului biologic. Ovulele tale vor avea aceeași vârstă ca atunci când le-ai înghețat‟, a continuat Priyanka. 

Citește și: Cum poți fi alergic la propriul copil?! O femeie a descoperit primele semne încă din sarcină 

Vedeta a mărturisit că dintotdeauna și-a dorit să aibă copii, însă, când l-a întâlnit pe Nick Jonas, nu era atât de sigură că și el vrea să devină părinte, dat fiind faptul că între ei este o diferență de vârstă de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, iar pe data de 15 ianuarie 2022, Priyanka a adus-o pe lume pe Malti Marie, primul său copil. După ce s-a născut, fetița a petrecut peste 100 de zile la terapie intensivă neonatală și a ajuns acasă cu câteva zile înainte de Ziua Mamei. 

image

Sursă foto: Instagram  



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg