Promisiunea importantă pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton înainte de căsătorie

Când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, ei nu i-a fost teamă de viața plină de responsabilități pe care urma să o ducă. Asta pentru că, înainte să facă pasul cel mare, viitorul ei soț i-a făcut o promisiune importantă! 

image

Multe femei își doresc să devină prințese, așa cum Kate Middleton a făcut-o când s-a căsătorit cu Prințul William, însă acest statut vine de la sine cu multe responsabilități, ceea ce nu este ușor. 

Înainte să își lege destinul cu Prințul William, Kate Middleton a știut că libertatea ei va fi compromisă odată ce va accepta să facă parte din Familia Regală Britanică, însă pentru ea acest lucru nu a reprezentat o problemă, deoarece Prințul i-a promis un lucru foarte important pentru bunăstarea ei. 

Prințul William, atent la nevoile lui Kate Middleton 

Kate Middleton și Prințul William sunt împreună de peste două decenii. Ei s-au căsătorit în anul 2011, după 8 ani de relație, iar viitoarea Prințesă a strălucit în acea zi. Acest pas a fost unul major în viața lui Kate Middleton, însă Prințul William a știut cum să o convingă să accepte cererea în căsătorie.

Citește și: Lucruri neștiute despre relația lui Kate Middleton cu Prințul William 

Prințul William a știut de când a cunoscut-o pe Kate că aceasta are o relație foarte apropiată cu familia, respectiv cu mama, cu tatăl, cu sora și cu fratele ei. Așa că, înainte să se pună în genunchi în fața femeii iubite, Prințul William i-a promis că, odată ce va accepta să-i devină soție, ea nu va fi nevoită să se îndepărteze de familia ei, a dezvăluit scriitoarea Katie Nicholl într-un documentar despre Familia Regală: „El i-a promis că vor forma o familie mai mare și așa au făcut‟, a spus Katie. 

Părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole, s-au cunoscut când amândoi lucrau pentru o companie aeriană. Mai târziu, ei au dezvoltat propria afacere, unde și copiii lor, Kate și frații ei mai mici, Pippa și James, au lucrat. Din momentul în care Kate Middleton s-a cuplat cu Prințul William, ei și-au petrecut vacanțele împreună, mergând des la schi cu familia Middleton. Drept urmare, Prințul a ținut cont de relația apropiată pe care Kate Middleton o are cu familia ei, știind, cel mai probabil, că de la familie ea va primi cele mai bune sfaturi în legătură cu noul ei statut. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg