Promisiunea importantă pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton înainte de căsătorie

Când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, ei nu i-a fost teamă de viața plină de responsabilități pe care urma să o ducă. Asta pentru că, înainte să facă pasul cel mare, viitorul ei soț i-a făcut o promisiune importantă! 

image

Multe femei își doresc să devină prințese, așa cum Kate Middleton a făcut-o când s-a căsătorit cu Prințul William, însă acest statut vine de la sine cu multe responsabilități, ceea ce nu este ușor. 

Înainte să își lege destinul cu Prințul William, Kate Middleton a știut că libertatea ei va fi compromisă odată ce va accepta să facă parte din Familia Regală Britanică, însă pentru ea acest lucru nu a reprezentat o problemă, deoarece Prințul i-a promis un lucru foarte important pentru bunăstarea ei. 

Prințul William, atent la nevoile lui Kate Middleton 

Kate Middleton și Prințul William sunt împreună de peste două decenii. Ei s-au căsătorit în anul 2011, după 8 ani de relație, iar viitoarea Prințesă a strălucit în acea zi. Acest pas a fost unul major în viața lui Kate Middleton, însă Prințul William a știut cum să o convingă să accepte cererea în căsătorie.

Citește și: Lucruri neștiute despre relația lui Kate Middleton cu Prințul William 

Prințul William a știut de când a cunoscut-o pe Kate că aceasta are o relație foarte apropiată cu familia, respectiv cu mama, cu tatăl, cu sora și cu fratele ei. Așa că, înainte să se pună în genunchi în fața femeii iubite, Prințul William i-a promis că, odată ce va accepta să-i devină soție, ea nu va fi nevoită să se îndepărteze de familia ei, a dezvăluit scriitoarea Katie Nicholl într-un documentar despre Familia Regală: „El i-a promis că vor forma o familie mai mare și așa au făcut‟, a spus Katie. 

Părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole, s-au cunoscut când amândoi lucrau pentru o companie aeriană. Mai târziu, ei au dezvoltat propria afacere, unde și copiii lor, Kate și frații ei mai mici, Pippa și James, au lucrat. Din momentul în care Kate Middleton s-a cuplat cu Prințul William, ei și-au petrecut vacanțele împreună, mergând des la schi cu familia Middleton. Drept urmare, Prințul a ținut cont de relația apropiată pe care Kate Middleton o are cu familia ei, știind, cel mai probabil, că de la familie ea va primi cele mai bune sfaturi în legătură cu noul ei statut. 

Sursă foto: PinterestRecente

muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg