Radu Vâlcan: „Este clar o super aventură, din care nu poţi să nu te întorci măcar puţin schimbat‟

Sezonul VIII al „Insula Iubirii‟ s-a încheiat cu un adevărat spectacol de emoții și surprize! Radu Vâlcan ne-a acordat un interviu special în care discută detalii despre culisele show-ului, dar și despre viața sa personală.

RAP04310 JPG

Citește-l și descoperă continuarea în cea mai recentă ediție a revistei „Click! pentru femei”!

1.      Sezonul VIII al reality-show-ului „Insula iubirii“ a avut un impact uriaș, câștigând fani noi de toate vârstele. A fost sezonul acesta cel mai bun de până acum?

Din punctul meu de vedere, toate sezoanele au fost bune, dar diferite. Ne bucurăm că, după aproape zece ani, reuşim să facem asta. Dar da, cel de-al optulea sezon a devenit un adevărat fenomen la nivelul întregii ţări şi nu numai şi a generat un val de evenimente încă de la lansarea sezonului. 

2.      Tu ai timp liber cât durează filmările? Ce obișnuiești să faci?

Aș fi ipocrit să zic că nu am timp și pentru mine. Din păcate, este doar pentru mine, eu cu mine, nu împreună cu familia mea. Ce fac? Cea mai mare parte din timp o petrec alături de echipa de producţie, pentru a fi mereu conectat cu tot ce se întâmplă pe Insulă.

image

3.      Cum vezi tu, în calitate de părinte de trei copii și bărbat căsătorit și fericit în relație, testele de încredere prin care trec concurenții?

Am mai zis-o, îi felicit pentru curaj. Sunt convins că nu este ușor pentru ei. În egală măsură, ei știu de ce, pentru ce vin acolo. Este clar o super aventură, din care nu poţi să nu te întorci măcar puţin schimbat.

Radu Vâlcan: „Succesul Insulei Iubirii este al tuturor celor care au contribuit și contribuie‟

4.      Sezonul acesta a încurajat mii de concurenți și ispite să se înscrie la Insula Iubirii. Reality-show-ul nu pare să se oprească din ascensiune, dimpotrivă. Ești mulțumit de parcurs, ți-ai atins scopul sau mai ai dorințe de împlinit în ceea ce privește Insula?

Este un proiect de suflet. Cum ziceam mai sus, sunt aproape zece ani. Succesul Insulei Iubirii este al tuturor celor care au contribuit și contribuie.

6.      Cu ce ai rămas după acest ultim sezon? Îți mai iei și tu lecții de viață din ceea ce experimentează concurenții?

Acest ultim sezon m-a surprins prin natura impactului. Suntem într-o eră digitală fabuloasă, totul se propagă. Este o nebunie. Una frumoasă. Mereu mă surprind, plăcut sau nu.

image

7.      Cum te vezi tu cel de acum față de Radu din primul sezon?

Mai puternic, empatic, înțelept.

8. Ce proiecte ai pentru viitor, vrei să le împărtășești cu noi?

Urmează lansarea lungmetrajului „Retreat Vama Veche‟ în octombrie. Va fi o toamnă încărcată de emoții.

9. Există vreun moment amuzant sau vreo replică preferată cu care ai rămas de-a lungul sezoanelor de Insula Iubirii?

Aici mă voi întoarce tot la cel mai nou sezon al emisiunii, pentru că încă de la începutul sezonului, replici ale concurenţilor şi ale ispitelor s-au viralizat, ba chiar au fost inscripţionate pe tricouri, bijuterii, odorizante de maşină sau tatuaje temporare şi alte asemenea. Reţelele de socializare au fost luate cu asalt de acest fenomen, s-a ajuns la milioane de vizualizări pentru materialele postate de către fanii şi creatorii de conţinut. Am fost plăcut surprins să descopăr că mulţi dintre artişti s-au lăsat şi ei cuceriţi de fenomenul Insula Iubirii şi au reacţionat pe reţelele lor sociale, şi aici amintesc de ADDA, Connect-R, Emilian, Ioana State (care şi-a deschis show-ul de stand-up cu melodia „Shine bright like a diamond‟, iar reacţia publicului a fost exact cea scontată) sau Laura Giurcanu. Ca să nu mai vorbim de piesa semnată Jimmy Dub, inspirată tot de Insula Iubirii. Fenomenul Insulei se reflectă şi în cifrele de audienţă, emisiunea fiind lider de piaţă, de la lansare. 

10. Crezi că următorul sezon poate să fie și mai spectaculos decât cel care tocmai s-a încheiat?

Profit de ocazie să anunţ că deja am început pregătirile pentru următorul sezon, pentru că într-un asemenea proiect, cam asta e durata, nici nu se termină un sezon, că echipa începe lucrul pentru următorul. Castingul este în plină desfăşurare, cei care vor să se înscrie o pot face pe casting.a1.ro. Cât despre spectaculozitate, aştept şi eu să văd cu ce mă va mai surprinde Insula, pentru că are acest dar de a ne surprinde de fiecare dată.

Citește continuarea interviului în revistă. Radu vorbește deschis, în stilul său caracteristic, despre cum îmbină cariera sa în televiziune și viața de familie.

WhatsApp Image 2024 08 27 at 17 27 09 jpeg

@Antena 1

Editor: Raluca Toma



Recente

shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg