Răsfățații părinților! Vedete care au crescut în familii bogate

Celebritatea este o motivație pentru mulți artiști și pentru că vine la pachet cu sume frumoase în cont. În cazul acestor vedete, lucrurile au stat diferit. Când s-au remarcat în lumea artistică, erau deja extrem de bogate.

image

În timp ce unele vedete au pornit de jos, altele au crescut în familii înstărite și nu au fost nevoite să se folosească de celebritate pentru a-și câștiga traiul zilnic. Iată cine sunt celebritățile care erau deja bogate, înainte să cunoască faima! 

Taylor Swift 

Când s-a lansat în muzică, artista Taylor Swift, cunoscută pentru piesa „Shake It Off‟, avea deja sume frumoase în cont, deoarece provine dintr-o familie înstărită. Tatăl său, Scott Kingsley Swift, a fost președintele unei bănci și, ulterior, el a cumpărat o parte din casa de discuri cu care a semnat Taylor, „Big Machine Records‟. 

Paris Hilton

Vedeta Paris Hilton a atras atenția publicului larg prin viața colorată pe care a dus-o în tinerețe. Ea nu a făcut-o pentru a se îmbogăți, ci doar pentru a se remarca. Străbunicul ei, regretatul Conrad Hilton, a fost fondatorul Hilton Hotels, iar vedeta are în cont câteva milioane bune de euro.

Citește și: Cele mai absurde achiziții făcute de vedete: un tanc, dușuri cu vitamina C, un conac pentru câini

Lady Gaga 

Dacă astăzi ne bucurăm de Wi-Fi în hoteluri, acest lucru se datorează în mare parte lui Joseph Germanotta, tatăl artistei Lady Gaga. Germanotta este cel care introdus instalarea de Wi-Fi în hoteluri, fiind și un antreprenor de succes. De aceea, Lady Gaga a urmat școli private și lecții de muzică scumpe. 

Bella și Gigi Hadid

Surorile Hadid fac parte dintr-una dintre cele mai bogate familii din lume. Tatăl fotomodelelor, Mohamed Hadid, este un dezvoltator imobiliar miliardar, cunoscut pentru hotelurile de lux pe care le-a construit. De asemenea, mama celor două, Yolanda Hadid, a fost un model apreciat. 

Ed Sheeran 

Cântărețul Ed Sheeran nu este singurul artist din familia sa. Tatăl său, John Sheeran, este curator de artă și lector de succes. De asemenea, mama sa, Imogen Sheeran, este producător de bijuterii. Ambii dețin o firmă de consultanță de artă, numită „Sheeran Lock‟. 

Vezi și: Cea mai importantă lecție pe care Ed Sheeran, cântărețul „Perfect”, a învățat-o de când este părinte 

Ariana Grande 

Cântăreața s-a născut într-o familie în care afacerile au fost o prioritate. Tatăl ei, Edward Butera, conduce o firmă de design grafic, în Florida. La rândul său, mama Arianei Grande, este un director executiv apreciat.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg