Taylor Swift iubeşte să facă chiftele, iar Blake Lively şi-a botezat bucătăria. Ce alte vedete ştiu să gătească

1 vedete jpg jpeg

Suntem obişnuiţi să vedem la televizor vedete care îmbină actoria cu cântatul sau cu dansul. Însă unele celebrităţi ne surprind cu o altă abilitate: gătitul.

Să fii multi-talentat este minunat, mai ales la Hollwood, unde talentul îţi poate aduce proiecte de milioane de dolari şi chiar o slujbă pe măsură. Este şi cazul unor vedete internaţionale, care refuză să îşi angajeze un bucătar propriu, indiferent de câţi bani ar avea şi preferă să gătească pentru cei dragi. Deşi nu s-au remarcat în show-urile sau în concursurile internaţionale de gătit, aceste celebrităţi sunt adevăraţi maeştrii în bucătărie.

Eva Longoria are o carte de bucate

Înainte de a deveni cunoscută, Eva Longoria a petrecut mult timp în bucătărie. Ea a lucrat timp de opt ani la un restaurant de tip fast-food, aşa că nu este o surpriză faptul că după ce a câştigat o avere din actorie, ea şi-a deschis restaurante la Hollywood. De asemenea, Eva a lansat şi o carte de bucate numită Eva’s Kitchen, unde le împărtăşeşte fanilor secrete despre preparatele culinare pe care le-a învăţat în copilărie. Colecţia ei include, de asemenea, reţete inspirate din călătoriile ei din străinătate, precum şi reţete simple pe care le face acasă.

Michael Bublé găteşte din copilărie

Când nu le cântă fanilor, artistul canadian, Michael Bublé, se află în bucătărie şi găteşte preparate delicioase. Dragostea lui Michael pentru gătit a început în copilărie când obişnuia să îşi urmărească mama în timp ce aceasta gătea. Înainte de a deveni faimos, Michael a fost pescar, la fel ca tatăl lui, şi a fost bucătar pe barcă. Astăzi, Michael Bublé îşi arată talentul pe canalul său de Youtube, unde postează videoclipuri alături de soţia lui, când gătesc acasă.

Gwyneth Paltrow, renumită pentru mâncărurile italieneşti

Într-un interviu pentru Epicurious, Gwyneth a declarat că obişnuieşte să gătească chiar şi cinci seri la rând pe săptămână, în mod regulat, mai ales atunci când petrece timp cu familia, în casa de pe plajă. Actriţa este renumită în cercul ei de prieteni pentru cioppino, un preparat tradiţional al bucătăriei italieneşti pe bază de fructe de mare, dar şi pentru bruschettele delicioase cu care îi impresionează mereu pe cei dragi. De asemenea, actriţa a scris mai multe cărţi pentru gătit, cum ar fi The Clean Plate: Eat, Reset, Heal. Grand Central Life&Style.

Blake Lively iubeşte să gătească la cuptor

Când nu este pe covorul roşu, Blake Lively fie are grijă de copiii ei, fie este în bucătărie făcând bunătăţi delicioase la cuptor, pentru prietenii şi pentru familia ei. Îi place atât de mult să gătească la cuptor, încât şi-a numit propria bucătărie din casă „The Blakery‟ (de la brutar). Blake Lively a colaborat în anul 2012 cu o patiserie cunoscută din Los Angeles, pentru o serie de prăjituri în ediţii limitate.

Taylor Swift ştie să facă chiftele

Pe lângă cântat, dans şi actorie, Taylow Swift poate să adauge în CV-ul ei că este un bucătar talentat. Taylor a mărturisit în mai multe interviuri că adoră să gătească şi de multe ori a găzduit petreceri pentru ea şi pentru prietenii ei, deoarece îi place să gătească pentru alţii. Ea a mai spus că dintre toate reţetele pe care îi place să le pregătească se numără: chiftelele, spaghetele şi puiul cu sos Molé (reţeta lui Jamie Oliver).

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg