Recunoști vedeta din fotografie? Sigur ai dansat pe hiturile ei!

O recunoști pe fetița din fotografia de mai jos? În prezent, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, iar hiturile sale s-au auzit multă vreme la radio. Sigur ai dansat pe melodiile ei! 

image

Cu ocazia împlinirii vârstei de 56 de ani, pe data de 28 mai 2024, vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii prin intermediul căreia le-a prezentat celor 3 milioane de urmăritori cum arăta în copilărie. De asemenea, în dreptul postării, ea a scris un mesaj de mulțumire pentru fani și familie: 

„Este ziua mea de naștere! Mulțumesc mami și tati, sunteți cei mai buni! Mulțumesc frate și soră! De asemenea, sunteți cei mai buni. Și mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din lume! Vă iubesc‟, au fost cuvintele sale. 

Citește și acest articol: Ghicești vedeta din fotografie? Așa arăta în copilărie! 

Cine este vedeta din fotografie?

Vedeta din fotografii a devenit cunoscută pentru prima dată ca actriță în telenovela australiană „Neighbours‟, din anii ’80, iar șapte ani mai târziu, se lansa în muzică și cucerea topurile internaționale cu primul său hit - „Locomotion‟. Ți-ai dat seama despre cine este vorba? 

Vezi și acest articol: FOTO A fost idolul copiilor, dar a ales să se înscrie pe o platformă de adulți. Cine este vedeta? 

Artista are o discografie bogată, cu albume de succes. De pildă, albumul „Fever‟, lansat în anul 2001, include hitul internațional „Can’t Gey You Out of My Head‟ și piesa „Golden‟. De asemenea, vedeta din fotografie a avut numeroase piese difuzate la radio, printre care: „I Should Be So Lucky‟, „In Your Eyes‟ și „Dancing‟. Ai ghicit cine este? 

Ai recunoscut-o? 

În fotografiile care au stârnit amintiri plăcute este cântăreața de muzică pop Kylie Minogue. Au trecut câteva decenii de atunci, dar zâmbetul pare a fi neschimbat, iar silueta ei este una de invidiat! 

Kylie Minogue a publicat recent pe contul său de Instagram câteva fotografii de pe plajă, purtând o rochie neagră, care îi evidențiază trupul. Artista este într-o formă fizică foarte bună, drept dovadă complimentele oferite de fani în mediul online: „Semeni cu Afrodita‟, i-a scris un urmăritor. 

image

Sursă foto: Instagram @kylieminogue  



Recente

Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg