Recunoști vedeta din fotografie? Sigur ai dansat pe hiturile ei!

O recunoști pe fetița din fotografia de mai jos? În prezent, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, iar hiturile sale s-au auzit multă vreme la radio. Sigur ai dansat pe melodiile ei! 

image

Cu ocazia împlinirii vârstei de 56 de ani, pe data de 28 mai 2024, vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii prin intermediul căreia le-a prezentat celor 3 milioane de urmăritori cum arăta în copilărie. De asemenea, în dreptul postării, ea a scris un mesaj de mulțumire pentru fani și familie: 

„Este ziua mea de naștere! Mulțumesc mami și tati, sunteți cei mai buni! Mulțumesc frate și soră! De asemenea, sunteți cei mai buni. Și mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din lume! Vă iubesc‟, au fost cuvintele sale. 

Citește și acest articol: Ghicești vedeta din fotografie? Așa arăta în copilărie! 

Cine este vedeta din fotografie?

Vedeta din fotografii a devenit cunoscută pentru prima dată ca actriță în telenovela australiană „Neighbours‟, din anii ’80, iar șapte ani mai târziu, se lansa în muzică și cucerea topurile internaționale cu primul său hit - „Locomotion‟. Ți-ai dat seama despre cine este vorba? 

Vezi și acest articol: FOTO A fost idolul copiilor, dar a ales să se înscrie pe o platformă de adulți. Cine este vedeta? 

Artista are o discografie bogată, cu albume de succes. De pildă, albumul „Fever‟, lansat în anul 2001, include hitul internațional „Can’t Gey You Out of My Head‟ și piesa „Golden‟. De asemenea, vedeta din fotografie a avut numeroase piese difuzate la radio, printre care: „I Should Be So Lucky‟, „In Your Eyes‟ și „Dancing‟. Ai ghicit cine este? 

Ai recunoscut-o? 

În fotografiile care au stârnit amintiri plăcute este cântăreața de muzică pop Kylie Minogue. Au trecut câteva decenii de atunci, dar zâmbetul pare a fi neschimbat, iar silueta ei este una de invidiat! 

Kylie Minogue a publicat recent pe contul său de Instagram câteva fotografii de pe plajă, purtând o rochie neagră, care îi evidențiază trupul. Artista este într-o formă fizică foarte bună, drept dovadă complimentele oferite de fani în mediul online: „Semeni cu Afrodita‟, i-a scris un urmăritor. 

image

Sursă foto: Instagram @kylieminogue  



Recente

Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg