Obiceiurile Regelui Charles: nu mănâncă la prânz și muncește până la miezul nopții

Regele Charles al III-lea (73 de ani) se poate mândri cu un program bine pus la punct, care îl ajută să fie în formă pentru a-și îndeplini toate obligațiile regale. Iată cum arată o zi obișnuită din viața lui și află care îi sunt obiceiurile! 

image

Dacă despre regina Elisabeta a II-a știm că era preocupată de ordine și de stilul de de viață sănătos, fiul ei, regele Charles al III-lea, nu este departe de aceste obiceiuri. El are o înclinație pentru mâncarea sănătoasă și muncește la fel de mult, așa cum făcea și regina. 

Citește și: Cum se mențin în formă femeile din familia regală. De la multe ore de sport la alimentație vegană 

Cum arată o zi din viața regelui Charles al III-lea 

Când vine vorba de alimentația sa, regele Charles al III-lea își începe ziua cu un mic dejun bogat și sănătos, cu fructe, semințe și ceai, care să îi dea energie pentru mai multe ore, deoarece regele sare peste masa principală de la prânz, cel puțin asta a dezvăluit fostul său angajat, Julian Payne. 

Regele nu mănâncă niciodată la prânz. Așa că, o lecție pe care am învățat-o când plecam cu el la drum a fost să servesc un mic dejun bogat sau să am câteva gustări la mine, pentru sațietate”, a spus Julian Payne. „Ziua de lucru este plină, poate chiar necruțătoare”, a punctat fostul secretar al regelui. 

Vezi și: Povestea de viață a Reginei Elisabeta a II-a și ce favor i-a făcut capriciosului său soț

Există o pauză în programul său, în jurul orei 13:00, dar nu pentru a mânca, ci pentru o mică plimbare, în aer liber. „Nu îi place să stea prea mult timp într-un spațiu închis și are mereu ferestrele larg deschise”, a punctat Payne.

Prima pauză adevărată este în jurul orei 17:00, când își servește ceaiul și, deseori, consumă o prăjitură cu fructe sau un sandviș. Cine o servește la 20:30 fix, apoi la 22:00, se întoarce înapoi în birou, unde lucrează, de cele mai multe ori, până la miezul nopții. 

„Ziua regelui la birou este foarte aglomerată. Sesiuni consecutive de 45 de minute, unde se vorbește despre următorul său proiect sau despre un viitor turneu. Toată munca lui pe șase luni este pusă într-un jurnal”, a punctat Julian Payne. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg