Regele Charles și-a dat seama că o iubea pe Prințesa Diana abia după ce ea a murit

Cu toate că aveau mari probleme în mariaj, cei doi foști soți regali au ținut unul la altul, doar că nu în felul în care se așteptau ei și când ar fi trebuit…

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)

Regretata Prințesă Diana capta toate privirile atunci când își făcea apariția undeva, însă ea își dorea mai mult ca orice să-l facă pe soțul ei să-i acorde atenție. Însă căsnicia lor nu era deloc lapte și miere, ci o poveste complicată care s-a încheiat într-un divorț scandalos.

Regele Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit în 1981 și, după venirea pe lume a băieților lor, Prinții William și Harry, cei doi soți se certau tot mai des. De multe ori, neînțelegerile dintre ei erau cauzate de omniprezența Camillei Parker-Bowles, o fostă iubită de-ale lui Charles, care nu era decât „a treia roată la căruță” în mariajul regal, după cum chiar Lady Di declarase.

Charles și Diana au divorțat în 1996, însă nici măcar atunci n-au fost tot timpul lucrurile simple și frumoase între ei doi. Foștii soți au păstrat legătura, cum era și de așteptat având în vedere că aveau doi copii împreună. Mai mult, au început să se înțeleagă mai bine după divorț, au devenit chiar prieteni.

„După divorț, Charles a găsit un prieten în Diana”, susține fosta prietenă de fostei Prințese de Wales, vindecătoarea Simone Simmons, care a făcut câteva declarații interesante în Express UK. „Nimeni nu e fericit atunci când partenerul are aventuri, însă Diana l-a iubit pe Charles din tot sufletul”, a conchis aceasta.

„Charles obișnuia să zboare din Highgrove și să aterizeze lângă Palatul Kensington. A sunat-o pe prințesă și ea i-a deschis ușa și l-a invitat înăuntru. Când el a plecat, ea i-a strigat să se întâlnească la fel și săptămâna viitoare, după care i-a făcut cu ochiul. Iar el s-a înroșit tot la față. Se vedea că mai aveau încă sentimente unul pentru celălalt”, a povestit fostul bucătar al Prințesei Diana, Darren McGrady.

Din păcate, relația lor post-divorț n-a mers mai departe. N-a apucat, pentru că, în 1997, la numai un an după despărțirea regală, Diana și-a pierdut viața în accidentul auto din Franța. Și abia atunci și-a dat seama Charles ceva extrem de important!

„Charles și-a dat seama cât de mult o iubea abia după decesul ei”, a spus Simmons lucrurilor pe nume. „Nu cred că își dăduse seama cât de mult ținea la ea decât după ce a pierdut-o definitiv. Până la urmă, ea fusese prima persoană din viața lui care-l iubise cu adevărat!”, a conchis acesta în Express UK. Ce păcat, nu-i așa?

foto - ProfimediaRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg