Regele Charles și-a dat seama că o iubea pe Prințesa Diana abia după ce ea a murit

Cu toate că aveau mari probleme în mariaj, cei doi foști soți regali au ținut unul la altul, doar că nu în felul în care se așteptau ei și când ar fi trebuit…

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)

Regretata Prințesă Diana capta toate privirile atunci când își făcea apariția undeva, însă ea își dorea mai mult ca orice să-l facă pe soțul ei să-i acorde atenție. Însă căsnicia lor nu era deloc lapte și miere, ci o poveste complicată care s-a încheiat într-un divorț scandalos.

Regele Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit în 1981 și, după venirea pe lume a băieților lor, Prinții William și Harry, cei doi soți se certau tot mai des. De multe ori, neînțelegerile dintre ei erau cauzate de omniprezența Camillei Parker-Bowles, o fostă iubită de-ale lui Charles, care nu era decât „a treia roată la căruță” în mariajul regal, după cum chiar Lady Di declarase.

Charles și Diana au divorțat în 1996, însă nici măcar atunci n-au fost tot timpul lucrurile simple și frumoase între ei doi. Foștii soți au păstrat legătura, cum era și de așteptat având în vedere că aveau doi copii împreună. Mai mult, au început să se înțeleagă mai bine după divorț, au devenit chiar prieteni.

„După divorț, Charles a găsit un prieten în Diana”, susține fosta prietenă de fostei Prințese de Wales, vindecătoarea Simone Simmons, care a făcut câteva declarații interesante în Express UK. „Nimeni nu e fericit atunci când partenerul are aventuri, însă Diana l-a iubit pe Charles din tot sufletul”, a conchis aceasta.

„Charles obișnuia să zboare din Highgrove și să aterizeze lângă Palatul Kensington. A sunat-o pe prințesă și ea i-a deschis ușa și l-a invitat înăuntru. Când el a plecat, ea i-a strigat să se întâlnească la fel și săptămâna viitoare, după care i-a făcut cu ochiul. Iar el s-a înroșit tot la față. Se vedea că mai aveau încă sentimente unul pentru celălalt”, a povestit fostul bucătar al Prințesei Diana, Darren McGrady.

Din păcate, relația lor post-divorț n-a mers mai departe. N-a apucat, pentru că, în 1997, la numai un an după despărțirea regală, Diana și-a pierdut viața în accidentul auto din Franța. Și abia atunci și-a dat seama Charles ceva extrem de important!

„Charles și-a dat seama cât de mult o iubea abia după decesul ei”, a spus Simmons lucrurilor pe nume. „Nu cred că își dăduse seama cât de mult ținea la ea decât după ce a pierdut-o definitiv. Până la urmă, ea fusese prima persoană din viața lui care-l iubise cu adevărat!”, a conchis acesta în Express UK. Ce păcat, nu-i așa?

foto - Profimedia



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg