Dovada care arată că Prințesa Diana și-ar fi prezis sfârșitul

La finalul lunii august, se împlinesc 25 de ani de când Lady Di și-a pierdut viața într-un accident rutier, ce a avut loc în Paris. După mult timp de la acest incident, au apărut noi dovezi conform cărora prințesa Diana și-ar fi prezis sfârșitul. 

image

Pe 31 august 1997, Lady Di și-a pierdut viața într-un accident de mașină în tunelul stradal, „Pont de’l Alma‟, din Paris, împreună cu șoferul ei, Henri Paul, și cu Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri Mohamed Al-Fayed și iubitul prințesei. După aproape trei decenii de la tragicul eveniment, documentarul „The Diana Investigations‟ scoate la iveală noi informații despre decesul prințesei.

Citește și: Vinovați sau nu? Ce s-a întâmplat cu paparazzi care au urmărit-o pe Prințesa Diana în ziua în care a murit 

S-a temut pentru viața ei 

Cu doi ani înainte de accident, prințesa Diana i-a mărturisit consilierului său juridic personal, pe nume Victor Mishcon, faptul că anumite „surse de încredere‟ au avertizat-o că se depun eforturi pentru „a se scăpa de ea‟, fie printr-un accident de mașină, fie printr-un alt incident periculos. În acel moment, Victor Mishcon a notat cele spuse de ea pe un bilețel numit „Nota Mishcon‟. 

Au luat în calcul „Nota Mishcon‟?

Conform comisarului care a condus ancheta cu privire la moartea prințesei, Paul Condon, Victor Mischon nu a acordat importanță la ce i-a spus prințesa, deoarece o credea paranoică. Cu toate acestea, Victor Mishcon i-a dat biletul comisarului, iar biletul a fost închis într-un seif: „Am fost conștient de faptul că lordul Mishcon a spus că nu i-a acordat prea multă importanță. Cu toate acestea, când medicul legist a anunțat ancheta, m-am asigurat că biletul este la el. L-am intervievat pe Mishcon de trei ori și am luat declarații suplimentare cu privire la biletul respectiv, pentru că este ceva ce mi-a provocat mare îngrijorare‟, a spus Paul Condon.

Vezi și: Ce se temea Prințesa Diana să facă în fața Reginei? Fostul ei chef oferă răspunsul 

Autoritățile au precizat că nu a existat o conspirație cu privire la moartea prințesei Diana, deoarece în acele vremuri, ea trecea „printr-o perioadă foarte dificilă a vieții sale‟

Interesant este că, Paul Burrell, majordomul prințesei Diana, a mărturisit că Lady Di ar mai fi scris un alt bilet în octombrie 1996, la două luni după divorțul său de Prințul Charles. Ea a scris: „Astăzi, în octombrie, stau în biroul meu, tânjind ca cineva să mă îmbrățișeze și să mă încurajeze să rămân puternică și să țin capul sus, (…) soțul meu plănuiește un accident‟

Sursă foto: Pinterest



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg