Regina Camilla are păpușă Barbie! Este făcută după asemănarea ei. Îi seamănă?

Camilla Parker, regina-consoartă a Regelui Charles al III-ea, a avut parte de o surpriză de proporții! În cadrul unui eveniment, a primit în dar o păpușă Barbie, făcută după asemănarea ei. 

image

După ce s-a aflat că Regele Charles al III-lea este bolnav de cancer, Mattel, compania care fabrică păpușile Barbie, i-a adus un mic zâmbet pe buze soției acestuia, Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani.

La un eveniment, Regina a primit în dar propria păpușă Barbie în semn de recunoaștere a activității sale de susținere a organizației Women Of The World (WOW) Foundation. 

„M-ați întinerit cu 50 de ani‟, a spus Camilla Parker 

Păpușa este făcută după asemănarea Camillei. Este îmbrăcată într-o replică a rochiei sale albastre, de altfel foarte elegantă și asortată cu o haină neagră:

„Mulțumesc foarte mult. M-ați întinerit cu 50 de ani. Toate ar trebui să avem o păpușă Barbie‟, au fost cuvintele Reginei, care este președinta asociației WOW. La eveniment au fost prezente și ale doamne importante, precum Mathilde, regina Belgiei și actrița Helen Mirren, naratoarea filmului de succes, „Barbie‟. 

Citește și: Cât a ajuns să valoreze o păpușă Barbie. Prețul depășește 20.000 de dolari!

Reacții negative în mediul online!

În timp ce Regina Camilla s-a bucurat de cadoul primit, în mediul online lucrurile nu au stat la fel de roz. Pe contul asociației, mai mulți internauți au contestat mesajul transmis: 

„Ce a făcut exact Camilla pentru a fi un model pentru fetele tinere?‟, a scris un utilizator al Instagram, în timp ce altul a făcut aluzie la relația extraconjugală pe care Regele Charles a avut-o cu Camilla în timpul căsniciei cu Prințesa Diana: „Barbie poate fi oricine, dar niciodată o amantă. O influență atât de proastă pentru copii. Avem nevoie de o Barbie, precum Regina Diana, dar nu de ea.‟ 

Citește și: Ce înseamnă să fii Regină Consoartă? Camilla Parker Bowles, de la amantă la soția regelui 

Camilla Parker nu este singura personalitate care deține propria păpușă Barbie, făcută după asemănarea ei. Prințul William și Kate Middleton, Britney Spears, Lady Gaga, Katy Perry, Beyonce și Christina Aguilera sunt doar o parte dintre vedetele care au primit astfel de cadouri, de-a lungul timpului. 

Sursă foto: Pinterst, Instagram @Barbie  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg