După Kate Middleton și Regele Charles, Camilla Parker își amână angajamentele. Ce se întâmplă cu Regina?

Camilla Parker, regina-consoartă a Regelui Charles, ia o pauză de la angajamentele regale, după ce soțul ei, monarhul Regatului Unit, și nora, Kate Middleton, Prințesă de Wales, au făcut recent acest pas. Care este cauza?

image

Familia Regală Britanică a început anul cu stângul, după ce veștile legate de sănătatea membrilor săi nu au fost bune. La sfârșitul lunii ianuarie, Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales, Kate Middleton, urmează să fie supusă unei proceduri la nivelul abdomenului și că va fi „puțin probabil să își reia sarcinile până de Paște‟. 

Citește și: Kate Middleton a avut parte de condiții de lux în clinica unde a fost internată. „Nu are de ce să își facă griji‟

În aceeași zi în care a fost anunțată operația Prințesei de Wales, Palatul Buckingham a transmis, de asemenea, că Regele Charles al III-lea urmează să fie supus unei proceduri pentru a-și trata o afecțiune benignă a prostatei. O săptămână mai târziu, s-a aflat că testele pe care le-a făcut monarhul Regatului Unit „au identificat o formă de cancer‟, iar medicii l-au sfătuit pe acesta să își amâne aparițiile publice.

Vezi și: Cancerul, o boală rară în familia regală britanică. Un singur monarh a murit înainte de 60 de ani! 

Ce se întâmplă cu Regina Consoartă, Camilla Parker? 

În timp ce Regele Charles al III-lea și Prințesa de Wales, Kate Middleton, se află într-un proces de recuperare și și-au au amânat aparițiile publice, Regina Consoartă, Camilla Parker, în vârstă de 76 de ani, și-a îndeplinit îndatoririle regale față de public, ca de obicei. Cu toate acestea, luni, 4 martie, s-a aflat că și ea urmează să ia o pauză, notează „Veranda.com‟. 

În prima zi de luni a lui martie, Regina Camilla și-a șters toate angajamentele din jurnalul ei regal și, potrivit publicației, acest lucru se datorează faptului că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia ei. Potrivit publicației „The Times‟, Regina Camilla ar urma să se întoarcă în public pe data de 11 martie, de Ziua Commonwealth, la slujba de la Westminster Abbey. În același timp, Regele Charles al III-lea și Kate Middleton nu vor participa la eveniment și își vor continua recuperararea în liniște, notează sursa. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg