Reţete de frumuseţe cu lămâie

1 83453 original jpg jpeg

Cel mai bun mod de a şti ce se află în produsele de frumuseţe este să le faci chiar tu. Cum lămâia se găseşte pe piaţă indiferent de anotimp, o poţi folosi oricând în locul produselor din comerţ, bucurându-te de numeroasele beneficii pe care aceasta le are.

Tratament pentru unghii

Pentru îngrijirea unghiilor combină 3 linguri de ulei de măsline cu o lingură de suc de lămâie. Acidul din lămâie redă strălucire unghiilor îngălbenite, iar uleiul de măsline le hidratează. Încălzeşte amestecul şi ţine unghiile în el până când acesta se răceşte. Repetă procedura zilnic, timp de 10 zile.

Mască pentru îngrijirea tenului

Datorită faptului că sunt bogate în vitamine şi substanţe nutritive, lămâile sunt cunoscute pentru proprietăţile lor de curăţare şi de hidratare a pielii. Pentru punctele negre, amestecă un gălbenuş de ou, o lingură de suc de lămâie şi o lingură de miere. Aplică masca pe zonele afectate, las-o să acţioneze 10 minute şi clăteşte, apoi, faţa cu apă caldă. Pentru micşorarea porilor prepară o mască din spuma unui albuş amestecată o linguriţă de lămâie. Lasă masca să acţioneze 5 minute, apoi clăteşte cu apă caldă.

Tratament de albire a dinţilor

Datorită acidităţii sale, sucul de lămâie albeşte dinţii galbeni şi reduce tartrul, iar vitamina C, pe care o are în compoziţie, întăreşte gingia. Pune pe periuţa de dinţi puţin suc de lămâie, periază uşor şi apoi clăteşte. Poţi face asta de maximum 2 ori pe săptămână deoarece aciditatea lămâii poate ataca smalţul dinţilor. Tot pentru albire amestecă 80 g de bicarbonat de sodiu cu zeama de la o jumătate de lămâie. Foloseşte amestecul pentru perierea dinţilor, în fiecare zi, timp de o săptămână.

Mască pentru păr

Sucul de lămâie poate fi folositca tratament pentru păr şi scalp, având un efect de îndepărtare a mătreţii, iar aciditatea sa ajută la reglarea PH-ului scalpului. Diluează o lingură de lămâie într-o cană cu apă, apoi masează scapul uşor cu soluţia obţinută. Stai 2 minute, apoi clăteşte. Evită expunerea imediată la soare deoarece părul tău se poate decolora. Pentru părul uscat şi deteriorat prepară o mască compusă dintr-o ceaşcă de ulei de măsline, 4 linguri de suc de lămâie şi 5 linguri de miere. Aplică masca pe părul umed şi las-o să acţioneze 15 minute, apoi foloseşte şamponul tău obişnuit. Repetă tratamentul de 3 ori pe lună, iar rezultatele nu te vor dezamăgi.

Mască pentru picioare

Pielea tălpilor este cea mai vulnerabilă parte a corpului nostru în faţa bătăturilor şi a pielii întărite. Pune în blender o lămâie fără coajă, 2 castraveţi şi o ligură de ulei de măsline. Mixează-le până acestea vor forma o pastă fină, apoi încălzeşte-o în cuptorul cu microunde. Împarte masca în 2 pungi şi foloseşte-le ca pe nişte şosete. Masează-ţi uşor tălpile, 10 minute, apoi înlătură masca cu apă caldă. Lămâia va exfolia pielea iar castravetele şi uleiul de măsline o vor hidrata.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg