Ritualuri rapide de frumuseţe

1 81203 original jpg jpeg

Îţi doreşti să arăţi bine, însă dimineaţa eşti mai mereu pe fugă şi nu ai posibilitatea de a aloca foarte mult timp aranjatului? Învaţă câteva trucuri care îţi vor schimba înfăţişarea în doar câteva minute.

Bucle lejere

Dacă părul tău este fin, rar şi lipsit de volum şi pare că nu are nicio formă imediat după ce l-ai spălat, procedează în felul următor: dă-ţi părul după urechi în timp ce îl usuci şi împarte-l în două secţiuni, rotindu-le în jurul degetului. Vei obţine bucle naturale şi un păr mai strălucitor.

Fără păr electrizat

Înlocuieşte prosopul cu care îţi usuci părul cu un tricou vechi de bumbac. În acest fel vei preveni deteriorarea şi electrizarea părului. În plus, vei scuti timp preţios, deoarece absoarbe apa mult mai rapid şi mai eficient.

Uscare naturală

Pentru zilele călduroase în care îţi poţi permite să îţi usuci părul natural, apelează la acest truc. Pentru a avea un păr mătăsos, imediat după ce ai spălat părul şterge-l de surplusul de apă cu ajutorul unui prosop de hârtie. Următorul pas este să aplici un produs de hidratare care nu necesită clătire. Dacă părul tău este ondulat, poţi folosi o spumă spumă specială pentru bucle.

Pudra măreşte rezistenţa machiajului ochilor

Aplicată direct pe pleoape înainte de a te machia, pudra va absorbi excesul de ulei, putând purta fără grijă un fard sidefat sau un tuş de ochi fără a te teme că se va strânge sau că va curge, creând un efect inestetic.

Codiţe de tuş perfecte

O greşeală des întâlnită este aceea de face codiţele de tuş mult prea îndepărtate de ochi, care merg mult înspre urechi. Pentru un look agreabil şi uşor de obţinut, care să îţi flateze trăsăturile faciale, urmăreşte linia genelor, având grijă să nu te depărtezi prea tare de aceasta.

Perierea sprâncenelor face diferenţa

Sprâncenele au rolul de a încadra faţa, jucând un rol extrem de important în alcătuirea aspectului final. Multe femei nu le acordă atenţia necesară, crezând că este suficient doar să le penseze. Chiar dacă au o formă plăcută, este necesar să le periezi în fiecare zi, pentru a arăta îngrijit. Poţi folosi o perie de sprâncene sau în combinaţie cu un gel transparent, care le va ţine fixate pentru întreaga zi. Făcând acest lucru, poţi masca şi eventualele goluri, care vor fi acoperite de restul firelor de păr.



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg