Roxana Blagu, fosta membră a trupei Trident, este însărcinată. Vedeta a dezvăluit sexul bebeluşului

1 roxana blagu 4 jpg jpeg

Roxana Blagu, fosta componentă a trupei Trident, este însărcinată pentru a doua oară şi a dezvăluit sexul bebeluşului în direct, la TV.

Roxana Blagu şi soţul ei, Andrei Badiu, vor deveni părinţi pentru a doua oară în doar câteva luni, iar artista este foarte încântată, mai ales că va deveni mamă de băiat.

Acum doi ani ne-am căsătorit, suntem bine, ne-am dorit de mult timp un copil al nostru şi uite că până la urmă s-a întâmplat', a spus extrem de încântată Roxana Blagu.

Oana Roman, mesaj dur după conversaţiile avute de soţul ei cu un transsexual: ”Suntem separaţi!”

Fosta membră a trupei Trident a menţionat că este însărcinată în 5 luni, însă a vrut să ţină sarcina secretă până la acest moment, după ce a mai pierdut alte două sarcini. Roxana Blagu a dezvăluit şi sexul copilului: va fi băieţel.

Stai cu ochii-n patru. Top trei perechi de zodii predispuse să se înşele într-o relaţie

„Doar prietenii foarte apropiaţi au ştiut. Îmi doream foarte mult să devin mamă şi până la urmă dorinţele se împlinesc. E băiat! Înainte să aflu sexul, prietenele mele au făcut foarte multe teste. Ne tot gândim la un nume dar ni se pare destul de dificil. Pentru că amândoi avem fetiţe, aveam deja câteva nume pregătite, dar la băieţei e mai greu. Vrem să fie un nume nu atât de comun, este destul de greu”, a spus Roxana Blagu la emisiunea ‘La Măruţă.

De asemenea, ea a făcut publice mai multe fotografii şi pe internet.

„Suntem extrem de fericiţi pentru minunea pe care o traim! Abia aşteptăm să ne strangem baieţelul în braţe! Când ai răbdare, Dumnezeu te răsplateste! Vă mulţumim mult pentru mesajele frumoase pe care le primim!”, a scris ea pe Facebook.

Roxana Blagu mai are o fetiţă, care a rămas în custodia tatălui. Roxana Blagu şi Andrei Badiu s-au căsătorit civil în 2017, după o relaţie de 5 ani.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg