„S-a terminat!” Vedete, părăsite printr-un mesaj

Sunt și vedetele oameni ca noi și au relații care se încheie la fel de dureros ca ale noastre. Dar să fie chiar trimise la plimbare unele dintre cele mai frumoase femei din lume printr-un simplu SMS?!  

image

Britney Spears

Celebra cântăreață a făcut câteva dezvăluiri uluitoare în autobiografia ei, „The Woman in Me”, printre care a povestit cum s-a încheiat și relația ei îndelung mediatizată cu Justin Timberlake. După ce au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul american, Britney și Justin și-au încheiat relația după trei ani de idilă. Dar n-a fost totul de comun acord. Dimpotrivă.

El i-a pus ei în vedere că totul s-a încheiat între ei… printr-un mesaj. Adică n-a avut curajul să-și ia „Adio!” de la Spears față în față și atunci a ales doar două cuvinte care s-o lămurească pe Prințesa Pop cum stăteau lucrurile între ei.

„S-a terminat!”, asta i-a scris actorul și cântărețul divei pop în mesajul lui. Atât și nimic mai mult. După care, ea s-a întors șocată în Louisiana, iar el se bucura din plin de viața minunată din Hollywood. Cumva ca o răzbunare, Britney a ajuns să facă la fel ca fostul ei iubit. În 2006, Britney Spears și-a încheiat căsnicia de doi ani… tot printr-un mesaj. Auci!

Katy Perry

O despărțire de iubit printr-un SMS e întotdeauna dureroasă, dar un divorț inițiat astfel e… și mai și. Așa s-a încheiat mariajul dintre Katy Perry și Russell Brand. Cele două vedete s-au cunoscut când au filmat împreună o secvență amoroasă în filmul „Get Him to the Greek”. Amorezii s-au logodit după patru luni și au devenit soț și soție la mai puțin de un an după aceea. În octombrie 2010, erau amândoi fericiți la nuntă și, în decembrie 2011, Katy a primit mult temutul mesaj de la soțul ei că fiecare pornește pe alt drum.

„N-am mai auzit nimic despre el de când mi-a trimis mesajul că divorțează de mine pe 31 decembrie 2011”, a dezvăluit Perry în Vogue, în 2013, după care, în 2014, a adăugat în Rolling Stone: „Despărțirea a fost traumatizantă pentru mine. Mi-a murit un vis atunci. Eu trăiam într-o povestea frumoasă, doar că realitatea era cu totul alta”, a conchis cântăreața.

Ariana Grande

De obicei, ea îi trimite la plimbare pe bărbații din viața ei, însă, într-un caz anume, partenerul ei a făcut primul pas către despărțire și n-a fost deloc plăcut. De fapt, sincronizarea a fost groaznică pentru cântăreața cu mare succes la publicul de sex masculin!

În 2013, s-a întâmplat cea mai urâtă despărțire din viața Arianei. „S-a petrecut într-un mesaj primit chiar în prima seară a turneului meu, fix în momentul dinainte de-a urca pe scenă”, a recunoscut vedeta care n-a precizat numele iubitului insensibil, dar toată lumea bănuiește că era vorba despre Jai Brooks, cu care cântăreața a petrecut nu mai puțin de doi ani.

Culmea e că alt iubit de-ai ei, Pete Davidson pe numele lui, s-a despărțit de iubita lui de-atunci, Cazzie David, trimițându-i un simplu mesaj, după care, a doua zi, s-a mutat acasă la Ariana și-a avut o frumoasă și scurtă relație cu ea.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg