S-au apucat de scris

1 47747 original jpg jpeg

Vedetele de televiziune şi actriţele s-au apucat, mai nou, să scrie cărţi. Iar acestea s-au dovedit a fi titluri de succes, aflate în topul vânzărilor. Să fie „responsabil” de audienţă doar talentul?

Andreea Marin,la prima tentativă

Andreea Marin Bănică nu se poate lăuda cu vânzări uluitoare,însă cartea ei,„Preţuieşte viaţa”,are „dezavantajul” unui preţ piperat:85 de lei. Însă vedeta,aflată la prima tentativă de acest fel,nu este demoralizată şi nu vrea să se oprească aici.

Această publicaţie este prima din seria denumită „Albumele Andreei”,iar profitul din vânzări va fi donat unei fundaţii care se ocupă de îngrijirea mamelor care suferă de cancer. Cartea cuprinde 60 de articole dedicate femeilor,scrise cu ajutorul mai multor specialişti din medicină,sport,nutriţie,psihologie.

Oana Pellea l-a detronat pe Coelho

Actriţa Oana Pellea se dovedeşte a fi şi o scriitoare talentată. „Jurnal 2003-2009” s-a vândut chiar mai bine decât ultima traducere din Paulo Coelho,„Învingătorul este întotdeauna singur”.

În carte,după cum a declarat actriţa,nu sunt detalii despre copilăria ei alături de tatăl ei,actorul Amza Pellea,nici despre apropiaţi ori despre „poleiala vieţii de actriţă”,ci referiri la evenimente esenţiale şi la oameni care i-au marcat viaţa.

Mihaela Rădulescu a scris două cărţi

Vedeta care a decis să-şi trăiască viaţa în locuri mai însorite şi mai ferite de bliţurile fotografilor decât meleagurile dâmboviţene se poate considera deja „lansată“ în ale scrisului. Ea a publicat deja două cărţi:„Despre lucrurile simple”(2007) şi „Nişte răspunsuri” (2009). Ambele cărţi conţin texte de publicistică apărute de-a lungul timpului,dar şi de ficţiune. Amândouă s-au aflat în topul vânzărilor la târgurile de carte.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg