Cher, amintiri dureroase: „Am suferit trei avorturi. Primul, la 18 ani”

Pe fondul noii legi americane, care interzice avortul la cerere, mai multe vedete de peste ocean au început să-și facă cunoscute experiențele persoanale legate de acest subiect delicat. Cher a ținut să vorbească și ea, recent, despre pierderile ei de sarcină.

image

Legendara cântăreață a scris pe Twitter, la începutul săptămânii, că ea a suferit trei pierderi de sarcină în tinerețe, primul dintre ele având loc la numai 18 ani.

Experiență cutremurătoare

„Eram singură în casă”, a început Cher (76 de ani) să povestească. „Sonny (n.r. Bono) venise acasă, iar eu plângeam și mă legănam singură pe podea. Când am ajuns la medic, țipam de durere. Nu mă puteam abține nici măcar în lift”, a continuat diva să-și umească fanii cu mărturisirile ei dureroase. „Doctorul m-a trimis direct la spital, în sala de operații. CE MI S-AR FI ÎNTÂMPLAT MIE ASTĂZI??”, a ținut să adauge vedeta afectată de noua lege americană.

Citește și Cher, despre Tom Cruise, fostul ei iubit: „Era timid. N-avea niciun ban!”

Mai târziu în viață, Cher a făcut doi copii, pe Chaz Bono, cu Sonny Bono, fostul ei soț și partener de scenă care a murit în 1998, la 62 de ani, și pe Elijah Blue Allman, conceput cu cel de-al doilea soț al ei, Gregg Allman, care s-a stins de asemenea din viață destul de devreme, la 69 de ani, în 2017.

Activă pe rețelele sociale

Cher și-a făcut cunoscută părerea despre dreptul femeilor de-a decide asupra propriului corp și a scris pe Twitter următoarele: „Femeile suferă și vor sângera până la moarte în timp ce doctorii se vor uita la ele și le vor trimite apoi acasă, unde complicațiile le vor trimite direct în mormânt”, a dezvăluit vedeta.

Vezi și Frumuseţe artificială. De ce poartă Cher întotdeauna peruci şi cum arată părul ei real?

„Nu vor mai exista avorturi și îngrijire prenatală în Statele Unite”, a continuat apoi Cher. „Femeile vor muri de hemoragie în timp ce niște «bărbați» albi republicani vor decide ce fel de tratament medical merită acele femei”, a atras ea atenția din nou.

CPF JPG

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg