Cher, amintiri dureroase: „Am suferit trei avorturi. Primul, la 18 ani”

Pe fondul noii legi americane, care interzice avortul la cerere, mai multe vedete de peste ocean au început să-și facă cunoscute experiențele persoanale legate de acest subiect delicat. Cher a ținut să vorbească și ea, recent, despre pierderile ei de sarcină.

image

Legendara cântăreață a scris pe Twitter, la începutul săptămânii, că ea a suferit trei pierderi de sarcină în tinerețe, primul dintre ele având loc la numai 18 ani.

Experiență cutremurătoare

„Eram singură în casă”, a început Cher (76 de ani) să povestească. „Sonny (n.r. Bono) venise acasă, iar eu plângeam și mă legănam singură pe podea. Când am ajuns la medic, țipam de durere. Nu mă puteam abține nici măcar în lift”, a continuat diva să-și umească fanii cu mărturisirile ei dureroase. „Doctorul m-a trimis direct la spital, în sala de operații. CE MI S-AR FI ÎNTÂMPLAT MIE ASTĂZI??”, a ținut să adauge vedeta afectată de noua lege americană.

Citește și Cher, despre Tom Cruise, fostul ei iubit: „Era timid. N-avea niciun ban!”

Mai târziu în viață, Cher a făcut doi copii, pe Chaz Bono, cu Sonny Bono, fostul ei soț și partener de scenă care a murit în 1998, la 62 de ani, și pe Elijah Blue Allman, conceput cu cel de-al doilea soț al ei, Gregg Allman, care s-a stins de asemenea din viață destul de devreme, la 69 de ani, în 2017.

Activă pe rețelele sociale

Cher și-a făcut cunoscută părerea despre dreptul femeilor de-a decide asupra propriului corp și a scris pe Twitter următoarele: „Femeile suferă și vor sângera până la moarte în timp ce doctorii se vor uita la ele și le vor trimite apoi acasă, unde complicațiile le vor trimite direct în mormânt”, a dezvăluit vedeta.

Vezi și Frumuseţe artificială. De ce poartă Cher întotdeauna peruci şi cum arată părul ei real?

„Nu vor mai exista avorturi și îngrijire prenatală în Statele Unite”, a continuat apoi Cher. „Femeile vor muri de hemoragie în timp ce niște «bărbați» albi republicani vor decide ce fel de tratament medical merită acele femei”, a atras ea atenția din nou.

CPF JPG

Foto - ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg