Selena Gomez a reacționat! Ce le-a răspuns celor care au criticat-o pentru că s-a îngrășat

Selena Gomez (30 de ani) a ținut să le răspundă celor care au criticat-o pentru că s-a îngrășat. Artista a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, unde are peste 370 de milioane de urmăritori. 

image

Cântăreața Selena Gomez și-a făcut apariția la Globurile de Aur 2023, ce au avut loc pe data de 10 ianuarie, împreună cu Gracie Elliot Teefey, sora ei mai mică. Selena a atras toate privirile, deoarece a fost foarte protectoare cu Gracie, dar și datorită aspectului său. Artista a purtat o rochie de mătase marca Valentino, cu mâneci bufante, ce i-a evidențiat silueta. 

În ciuda faptului că a arătat superb pe covorul roșu, urmăritorii din mediul online au criticat-o pe Selena pentru că ar fi acumulat câteva kilograme în plus. „Selena, este timpul să fii în formă‟, i-a transmis un fan pe Instagram. Între timp, pe Twitter, o altă persoană a spus: „Ce s-a întâmplat cu fața ei?‟. Deranjată de comentariile răutăcioase, artista a ținut să le ofere un răspuns pe contul său de Instagram. Ce le-a transmis Selena Gomez?  

image

Citește și: Selena Gomez își dorește un copil. Vedeta este dispusă să apeleze la o mamă-surogat 

Selena Gomez: „Nu ne interesează‟

După ce a fost supusă comentariilor răutăcioase, Selena Gomez a simțit nevoia să se justifice. În timp ce se afla în direct pe Instagram, alături de sora ei mai mică, Gracie, artista a spus:

„Sunt un pic mare acum, pentru că m-am distrat în vacanță. Nu?‟, a întrebat-o Selena pe Gracie, ce a părut să afirme cele spuse. „Dar nu ne interesează‟, a completat artista, care a izbucnit în râs cu sora ei mai mică. 

În trecut, Selena Gomez a vorbit despre fluctuațiile sale de greutate. Potrivit „Insider‟, după ce a participat la Gala Met din anul 2015, ea a spus: „Am fluctuații de greutate. Îmi amintesc, în mod special, că nu m-am simțit bine în corpul meu în acea noapte. Dar fost uimitor că am avut șansa de a purta o rochie care se potrivește corpului meu‟. „Atunci mi-am spus: nu mai trebuie să fiu în formă ca la 19 ani, pentru că nu mai am acea vârstă‟, a completat artista. 

Și în anul 2019, după ce a participat la premiera filmului „The Dead Don’t Die‟, Selena a făcut declarații despre silueta ei: „Acesta a fost un moment din viața mea în care am fluctuat în greutate. Nu am vrut să port nimic strâmt‟, spunea artista. 

Ne amintim că Selena Gomez a trecut prin mai multe momente dificile, după ce fost diagnosticată cu lupus, o boală cronică autoimună, pentru care are nevoie de tratamente cu chimioterapie și medicamente. De asemenea, artista a fost supusă unui transplant de rinichi în anul 2017. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg