Cel mai mare regret al Selenei Gomez. „Mi-a fost foarte rușine‟

Nici vedetele nu sunt lipsite de regrete… Inclusiv Selena Gomez (29 de ani) a dezvăluit, de curând, care este cel mai mare regret pe care îl are de când a devenit persoană publică. 

image

Selena Gomez și-a început cariera la vârsta de șapte ani, când a jucat-o pe Gianna în „Barney&Friends‟. Au urmat mai multe roluri episodice, iar mai apoi primul său serial de televiziune și numeroase proiecte de film și televiziune.

Selena s-a remarcat și în calitate de cântăreață, primul ei single „Come&Get It‟, fiind primul său hit în Top 10 Billboard. De la începutul carierei muzicale, ea a vândut peste 2.8 milioane de albume și peste 18.1 milioane de single-uri. 

Citește și: Selena Gomez, fană a murăturilor. Gustările pe care vedetele le iubesc

Un pas important din cariera muzicală a fost lansarea albumului muzical „Revival‟, în anul 2015, un album la care a lucrat foarte mult, mai ales că ea însăși a scris 12 piese. În ciuda succesului răsunător, lansarea acestui proiect important i-a adus și un mare regret. Este vorba de coperta albumului, unde Selena a pozat nud, într-o ipostază sexy. 

Selena: „Nu a fost o alegere fericită‟

În timpul unui interviu, artista a mărturisit că a fost nesigură pe ea în timpul ședinței foto și s-a simțit „suprasexualizată‟: „Am pozat pentru coperta acestui album și mi-a fost foarte rușine după ce am făcut-o. A trebuit să trec peste acele sentimente pentru că mi-am dat seama că eram atașată profund. Nu a fost o alegere fericită. Uneori îmi place să mă simt sexy, dar asta nu înseamnă că o fac pentru altcineva. Este doar pentru mine‟, a spus Selena. 

Vezi și: Selena Gomez, pe punctul de a-și pierde mama. „Am fost unul dintre puținii pacienți care au reușit”, a spus Mandy Teefey

Renunță la Instagram?

Vedeta a dat declarații surprinzătoare și despre rețelele de socializare. În ciuda faptului că este una dintre cele mai populare vedete de pe Instagram, cu peste 330 de milioane de urmăritori, Selena Gomez nu se declară a fi o împătimită a rețelelor de socializare. Acest lucru se întâmplă, deoarece ea consideră că mediul online oferă așteptări nerealiste cu privire la modul în care utilizatării arată în fotografii: „Eu nu pot.. Nu pot să arăt așa. Este imposibil. Pur și simplu nu mi se pare ceva ce o să ating vreodată‟, a spus artista. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg