Selena Gomez se teme de propriul... dormitor. De ce a traumatizat-o?

Există teama de păianjeni, de înălțimi și vorbitul în public, dar teama de propriul dormitor sună... ireal. Cu toate astea, artista americană spune că suferă de așa ceva!

Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg

Având în vedere expunerea la care sunt supuse vedetele, ele fac tot ce pot ca să pară perfecte în fața publicului și a presei. Însă până și cele mai mari celebrități întâmpină dificultăți. Sau mai ales ele... De pildă, Selena Gomez se teme de dormitorul ei!

Anul trecut, căntăreața și actrița americană a participat la Music and Health Summit din Los Angeles și a vorbit despre un aspect din viața ei despre care nimeni nu știa. Selena a recunoscut că are o relație complicată cu… dormitorul ei. Și nu din cauza vreunei experiențe sexuale ciudate care s-ar fi petrecut acolo, ci pentru că, la un moment dat, i-a fost extrem de greu să iasă iasă din dormitorul ei, să se dea jos din pat și să-și vadă de viața ei ca oricare dintre noi.

„De obicei, încerc să mă înconjor de tot felul de oameni. Încerc să ies din dormitor și să nu fiu singură…”, a început să povestească Gomez. „Când traversam o psihoză urâtă și aveam tot felul de probleme de confruntat, alegeam să rămân în pat, să nu mă dau jos din el și să nu mă concentrez pe nimic altceva decât ce se întâmpla în dormitorul meu”, a continuat vedeta să povestească.

„Acum sunt în stadiul în care încerc să-mi părăsesc dormitorul și să am în jurul meu măcar o singură persoană, care poate face orice – de la spălat vase, la stat pe telefon, nici nu contează atât timp când este pe lângă mine și eu simt prezența cuiva”, a conchis Selena Gomez.

Selena Gomez  sursa   Shutterstock jpg

Vedeta a recunoscut că medicii au diagnosticat-o cu tulburare bipolară, pe lângă lupusul de care suferă și pe care se chinuie, în fiecare zi din viața ei, să-l țină în frâu. Vestea bună e că Gomez nu a cedat impulsurilor ei autodistructive, a căutat ajutorul medicilor și încearcă, zi de zi, să ducă o viață mai bună, învingându-și propriile fobii și demonii care pun câteodată stăpânire pe ea.

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg