Selena Gomez se teme de propriul... dormitor. De ce a traumatizat-o?

Există teama de păianjeni, de înălțimi și vorbitul în public, dar teama de propriul dormitor sună... ireal. Cu toate astea, artista americană spune că suferă de așa ceva!

Selena Gomez foto  Shutterstock jpg

Având în vedere expunerea la care sunt supuse vedetele, ele fac tot ce pot ca să pară perfecte în fața publicului și a presei. Însă până și cele mai mari celebrități întâmpină dificultăți. Sau mai ales ele... De pildă, Selena Gomez se teme de dormitorul ei!

Anul trecut, căntăreața și actrița americană a participat la Music and Health Summit din Los Angeles și a vorbit despre un aspect din viața ei despre care nimeni nu știa. Selena a recunoscut că are o relație complicată cu… dormitorul ei. Și nu din cauza vreunei experiențe sexuale ciudate care s-ar fi petrecut acolo, ci pentru că, la un moment dat, i-a fost extrem de greu să iasă iasă din dormitorul ei, să se dea jos din pat și să-și vadă de viața ei ca oricare dintre noi.

„De obicei, încerc să mă înconjor de tot felul de oameni. Încerc să ies din dormitor și să nu fiu singură…”, a început să povestească Gomez. „Când traversam o psihoză urâtă și aveam tot felul de probleme de confruntat, alegeam să rămân în pat, să nu mă dau jos din el și să nu mă concentrez pe nimic altceva decât ce se întâmpla în dormitorul meu”, a continuat vedeta să povestească.

„Acum sunt în stadiul în care încerc să-mi părăsesc dormitorul și să am în jurul meu măcar o singură persoană, care poate face orice – de la spălat vase, la stat pe telefon, nici nu contează atât timp când este pe lângă mine și eu simt prezența cuiva”, a conchis Selena Gomez.

Selena Gomez sursa  Shutterstock jpg

Vedeta a recunoscut că medicii au diagnosticat-o cu tulburare bipolară, pe lângă lupusul de care suferă și pe care se chinuie, în fiecare zi din viața ei, să-l țină în frâu. Vestea bună e că Gomez nu a cedat impulsurilor ei autodistructive, a căutat ajutorul medicilor și încearcă, zi de zi, să ducă o viață mai bună, învingându-și propriile fobii și demonii care pun câteodată stăpânire pe ea.

foto - ShutterstockRecente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg